K: Kuidas saada lahti esihammakas?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: K: Kuidas saada lahti esihammakas?

Lugemata postitus Postitas will111 »

mx77, kui mutri kant õnnestub seal ümmarguseks keerata siis ei oleks nagunii mitte ükski riistapuu seda lahti teinud elusalt, nii et see pole üldse teemaks.

pika varre ja käega keerata tuleks seda mutrit seetõttu, et siis keerad sujuvalt kõiksugused "kummid" kõigepealt pingule ja edasi siis juba paistab, kas saab mutri maha jõudu vaikselt suurendades või mitte. muidugi on teine variant nagu siis pakuti, et hammakale juba latt külge keevitada. no siis võid tõesti selle lati fikseerida ja suruõhuga ka taguda nii kuis jaksad. aga ma ei tea, seal see keevitamine ei tundu mulle väga hea idee või üks esimesi asju mida proovida.
aga noh, mis seal on, miski M22 mutter ilmselt ligikaudu, või suuremgi...kui sul on korralik õiget mõõtu padrun (ots teravaks lõigatud vajadusel) ja tead kuidas pikenduse ning pika varrega sellist mutrit korrektselt keerata siis noh ma ei tea mis imevägi see on, mis taolise mutri kandid ümmarguseks keerab. jumal peab vist ise teavast alla tulema ja käe külge panema, et selline asi õnnestuks :D mina olen seda mõõtu mutreid keeranud meetrise varrega, korra on vist murdunud polt, mutri kanti pole mitte kunagi ümmarguseks keerata suutnud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”