Paide Tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Re: Paide Tsiklimehed
Liiva- või klaaskuulprits ning pulbervärv on asjad mida Järvamaalt ei püüa
Paluks konkreetsemalt,mida sind huvitab?
syncma kirjutas:Keegi türil või paides liivapritsi teenusega ka tegeleb?
Oleks vaja sv650 mootor ära puhastada, aga ei tea kas liivapritsiga saab/tohib?või kõlbab selleks tööks ainult klaaskuul?
syncma kirjutas:Oleks vaja sv650 mootor ära puhastada, aga ei tea kas liivapritsiga saab/tohib?või kõlbab selleks tööks ainult klaaskuul?
On pakkuda haavel 1mx1m ja liiv 500x700~~,aga ainult omadele(biker).
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Järvamaalt mõnd head metallitöö meest leidub? oleks vaja üks metalldetail veidi ringi teha
Tervitus kõigile siinolijatele.
Kas kellegil on laenata põlvekaitsmeid neljapäevaks (28.04), mõnkes tunniks? Mul on kell 13:00 MNT-s sõidueksam, aga põlvekaitsmeid ei ole...
Kristjan,
58194766
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Võin laenata, kui Pärnu kanti satud . Asun Sindis täpsemalt. Pärast võid anda kasutaja Veikemees kätte, küll ta mulle tagasi toimetab siis

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Zephyr 750; WR250F, TDM850
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Hei-hei!
Aasta lõpus tekitasime Järvamaale Aravetele omale MK Star Racingu klubiruumid - pakume remondi- ja hooldusteenust, vajadusel keevitame ja saab ka liivapritsitöid teostada, meilt saab tellida varuosi ja osta Motorexi õli. Täpsema info ja kontaktid leiab siit http://krossirada.motomari.com/petsi-garaaz/. Liigume tihti ka Paide vahet - kui on mure, leiame lahenduse
Tere.Kas paide kandist ka pärnu minejaid täna on, meil plaan väikse pundiga minna ja 12 maksi juures kokku saada.
Sõidukaaslane
Soov leida sõidukaaslast/kaaslaseid Järvamaalt. Ise asun Türil ja sõidan z1000-ga. Olen suht algaja ja sõidustiil alalhoidlik
-
- Tsikkel: Kawasaki
- Tänatud: 3 korda
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Paide kohta ei tea, aga Järva-Jaani vahel ja mujal säälkandis olin mina. Homme vbla juba ka Paides

Mina nägin eile Mäo lähedal ühes Olerexis (loodan, et geograafiliselt väga ei eksi) kahte bike'i juba seismas ja hiljem ringi uhamas. Üks oli värviline Honda mäletan. Ilus oli vaadata - päike, +9 ja baigid
Edit: parandus - siiski see Olekas oli Türi kandis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.