Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 103 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Puudub kogemus tsikliga aga autoga käib see raha korjamine nii. Peetakse kinni just igasugustes unistes külakestes a la pühapäeva hommikul jne. Kohe aru saada, et ei tegeleta mingi tegeliku liiklusjärelvalvega vaid raha kogumisega. Igasugu põhjuseid otsitakse aga see rohelise kaardi puudumine on nagu mesi keele peal. Mul on korduvalt olnud selline asi, et see kaart ei ole enam roheline, mingi suvakas paber prinditakse välja ja siis nad ohivad, et see on ikka mingi koopia ja sada häda. Otseselt mingit trahvi teha nad selle eest vist ei saagi, kui piiril läbi lastakse, siis rohkem pole nende asi, aga toimub tavaline huiamine, võetakse su dokumendid ja niikaua ohitakse, kuni sa tahad sealt minema saada ja jätad tippi. Teine variant on muidugi hakata mõlisema, lubada helistada 102 et saadetaks teine patrull lisaks jne. Tavaliselt see toimib aga eks seal on omad riskid ja kuigi sind ei saa Siberisse saata, siis hea tahtmise korral võib alati organiseerida mingi asjaolude selgitamiseks kaasa viimise, tõlgi saabumiseni jaoskonnas ootamise jne.
Anyway, selle kaardi puudumise kohta oleks ikkagi vaja kellegi konkreetset kommentaari, sest minu kogemused on 10+ aasta tagused ja lisaks ei ole ma kunagi olnud päris ilma kaardita, ette on tulnud seda, et on valet värvi nende jaoks.