millised on parimad adventure touring rehvid?


merikurat
Postitusi: 87
Liitunud: 30 Sept 2008, 20:52
Tänatud: 6 korda

Re: millised on parimad adventure touring rehvid?

Lugemata postitus Postitas merikurat »

Seoses Streetmoto orienteerumistega panin 2015 suvel oma Gessule alla Heidi K60 Scout'id, ette ja taha. Ei tea kas tegu oli kehva partiiga, aga üle 110 km/h hakkas ratas hullult vibreerima. Lõpuks ei saanudki aru, kas tegu oli tagumise või esimese rehviga. Neeme proovis igat pidi tasakaalustada , aga ei midagi. Peale mõningast rehvi kulumist see siiski vähenes. Suve lõpu poole olid sõidud mudased ja K60 näitas oma tõelist palet. Esimese rehvi kohta on ainult kiidusõnad. Esines väga viisakalt ning leidis tee nii kruusas kui mülkas. Aga tagumine, millel keskel "üks pikk klots", käis pidevalt kruusas ja mudas all ringi ning käitus nagu korralik tänavarehv.
Peale kahte kukkumist hakkas mul seljakotist kahju ning vahetasin tagumise Michelin Anakee WILD vastu välja. Kui Heidi oli "bias" põimikuga (jäik), siis Anakee Wild on "radial" ja palju pehmem. Undab samuti rohkem. AGA mis tõi selle rehvi juures laia naeratuse näole juhtus esimesel sõidul kuskil Hüüru taga põldude vahelisel teel. Tegin sissesõitu ja teadsin, et seal on kergelt kruusasem ning hea koht värsket ostu testida. Kui kohale jõudsin, selgus, et traktorid olid "tee" mülkaks muutnud. Olin valmis kõige hullemaks, aga.. See on uskumatu kui kindla järjepidevusega see rehv mudast läbi näris. Ei mingit taguotsa külgedele ujumist ja ebakindlust. Rehvirõhk oli sama, mis tootja soovitab asfaldile.
Kokkuvõtteks võiks seda soovitada raske ratta alla kevadeks ja sügiseks. Läbisõit on hetkel 4000km ning pool klotsi on veel ees!

:bsmile:

"The secret to creativity is knowing how to hide your sources." – Albert Einstein

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”