Suzuki 1200 Bandit
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Suzuki 1200 Bandit
Hai!
Mul oleks üks selline, pisut kahtlustav, küsimus B1200 keti eluea kohta teie kogemuse põhjal. Mul nimelt viimased paartuhat km seal "kaugelmaal" oli päris häiriv, lõhverdas jälle teine kuidagi imelike helisid tootes ja siis pingutuskatsete käigus selgus, et oleks justkui "kohati" välja veninud! Pingutad enamvähem normi piires ära, aga siis tagaratast pool tiiru vms edasi keerates, jälle täiesti lõdva...või siis täiesti pingul kui pillikeel!? Ning kohati istus nagu enamvähem tagahammaka hammastel...samas kohati võis hammastest nii eemale tõmmata, et asi päris paha tundus.
Ühesõnaga tundub vist väljavahetamisele kuuluv osa olema taas, aga mis hooldusraamatusse kiigates pisut murelikuks tegi, on see, et ls. sellega hetkel 23tkm vaid, on see ok? Ma oma endurokal olen küll ka alla 20tkm keti maha tapnud, aga seal ka liiv ja merevesi jne "rasked kasutustingimused" olnud...kuid kas sellisel, pigem keskmise võimsusega tänavarattal, ei võiks keti eluiga pisut pikem olla? Määrinud olen ka ikka aegajalt, kui jälle kuiv on tundunud...
Portugalis oli see küll selline pisut "sundost", tuli võtta, mis oli...aga sealt vaatasid siiski RK (Takasago vms)logod vastu, ehk et võiks nagu ikkagi taustaga Jaapani tootja olla? Samas Kreeka motomees väitis, et kui 15 hamba asemel 14 ette läks, siis see pidavat ka oluline ketitapja olema, et väiksem raadius jne...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.