Rattasoovitused esimeseks ostuks?
-
- Tsikkel: VX800, CB600F, R6, GS500
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Rattasoovitused esimeseks ostuks?
AzA kirjutas:cb500 on R2, cb600f on R4. Kaaluvahe on ka paarkümmend kilo.
Hornet peabki lutti saama foori all ... kiirendage 150mneni, vaadake siis olukorda
Ei pea ja ei saa. Hornet on oluliselt kiirem ratas. Kui rattad ära vahetame, näitan ikka tagatulesid ja veel rohkem kui enne. See jäi mainimata. Lisaks ka see, et minu kaal kompenseerib selle 10-20kg kaaluvahe ilusti ära ja kui rattad ära vahetame, on kaaluvahe veel rohkem minu kahjuks.
Ja üle 100 kiirusteni üldjuhul ikkagi foori alt ei kiirenda.
150+ kiirusest pole üldse mõtet rääkida, sest CB500 tippkiirus on 160.
Ehk siis ikkagi minu jutu mõte oli ja on see, et asi on kinni põhiliselt juhis ja mitte niivõrd rattas.
Ei ole mõtet vaadata, et sellel rattal kw nii vähe ja teisel nii palju. Oluline on see, et ratas sulle meeldib ja tahad sellega sõita. Lahja rattaga võid sõita sama hästi või pareminigi. Võimsa rattaga võid olla kiirem, aga ei pruugi, kui sellest üle ei käi.
500-750 vahemikus naked tüüpi rattad 35-75kw vahemikus sobivad enamuses alustuseks. Madalamas otsas lihtsalt on eksimisruumi rohkem ja võimsamaga vähem. Võimsam ratas on alguses kindlasti palju hirmsam ja sellega sa kohe alguses kiirem pole mujal kui sirge peal suurtel kiirustel.
Universaalset reeglit pole, milline on õige. Kui ise oled oma valikuga rahul, siis sai õige. Ja ka see on normaalne, et mõne aja pärast tahaksid proovida midagi teistsugust (teistsugune mootor, asend, rattatüüp vms).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.