Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Sidesüsteemidest rattal
Spoiler
meier kirjutas:Ahoi!
Siin teemas palju "teadja-mehi":
Sai soetatud Cardo PackTalk ja oli mul selline "märg unenägu", et ühildub ühe minu 6a.vana Cardo TeamSet seadmega, saaks seljakoti "juhiseid kuulata"...
Kas õnnestub neid "paarituma" saada, või on minu 6-paki jagu ponnistusi metsa läinud?!
....Või oli see mingi keemia telefoni BT abil....?!Terv.,
Risto
võibolla siiski ühendub. ise proovisin vanema SRC seadmega. õnnestus peale mitmendat korda proovimist ja resettimist. kuid minu kogemuse järgi isegi kui ühenduse saab siis kvaliteet ja viide on nii jube et kasutada pea võimatu. teoreetiliselt saab suvalise seadme teise kanalisse ühendada "telefonina", SENA 20-ga proovitud ühendus päädis küll sellega et lõpuks läksid kanalid segi ja kuularitest kostus vaid enda mikrisse räägitud jutt. Minu Pack Talki puhul ei tähenda see, et ühendust ei loo seda, et see oleks tehniliselt võimatu ja ka see kui ühendus luuakse ei tähenda, et see iga kord töötab. Mina arvan et Pack Talk kõlbab vaid teiste PackTalkidega ja ehk ka SRC-Proga suhtlemiseks, kõik muu (navi ühendus, telefoni kasutamine, mp3 jne) on selline...kuidas nüüd öelda, on ja ei ole kah. Garaasis enamasti on ja sõites enamasti ei ole nagu töötab ja vahest ka täitsa hästi, kuid tihti mitte nii nagu võiks. ilmselt on ta mõeldud peamiselt oma selles krdi "pakis" kasutamiseks. kui tahad mugavat ühendust siis riski ja osta teine samasugune veel või osta kaks tk midagi muud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.