Rumalad küsimused 2 → Re: RE: Re: Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: RE: Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas pühak »

Margusxx kirjutas:
Spoiler
yeekim kirjutas:

hoi!

Niisama siblimiseks soovitaks ka Stihli.
Käisin just garaages kaemas, endal MS230 vist mingi 15+ aastat vana. Vahetasin paar aastat tagasi laagrid ja simmerid ära (vaadake mõõdu järgi, mitte OEM ja hinnavõit 3X) ja latt on ka juba uuem.
Tassin teist laasimiseks kaasas, hea kerge.
Töötegemiseks on Jonsered 2159SW (ka mingi 7a vana)-see on juba pill :)

edu

15 aastat jalutad ringi ja saag on igaks juhuks kaasas kui peaks midagi laasida vaja olema? Kui tihti jopanud on? Eks ta vast on jah nagu langevari, et alles siis saad aru kui väga sul seda vaja on kui sul seda õigel hetkel kaasas pole.

Kas saemeestel ja on ametiveidruseid ka, näiteks, et uhkus ei luba poest valmis segatud 2takti bena osta, et igal mehel oma retsept? Mõni segab näiteks kopra verd ka sisse, et häste teravalt ampsaks?

Spoiler

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma ostakski ainult valmis segatud bena, kui selle hind oleks bena+õli. Paraku on aga segubentsu liiter omajagu kallim. Isegi kui ainult kümmekond liitrit kuus läbi lased, teeb see aasta peale omajagu. Ma pole küll mingi päris saemees, oma metsanatukest majandan, aga kui seda nüüd ametiveidruseks pidada, siis ma kasutan segubentsu tegemiseks ainult saetootja soovitustele vastava kvaliteedi ja omadustega seguõli. Pean mõttetuks kuluks mingi odavama õlitilga pärast sae remondi peale raha raiskama hakata.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Mine “Ajaviiteks...”