Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Rumalad küsimused 2
oil kirjutas:Aastaid kasutanud Makita elektrilist kettsaagi. Igasugustel töödel, õunapuu okste jaoks ja aia taga mõne suure saarepuu maha võtmiseks ja tükeldamiseks. Maksis 100 euro ringi, kalla aga õli ja lõikab terava ketiga üllatavalt jõudsalt, lagunemata.
Nüüd tahaks mootorsaagi. Vahel vaja kasutada saagi kohas kuhu kaablit vedada ei viitsi.
On kellelgi soovitada mõnd mootorsaagi, mis maksaks vähe aga mõistlikul tarbimisel ka kestaks? Mõtlen et kas on võimalik sama odavalt ja murevabalt hakkama saada nagu Makita mul toiminud on. Postkasti potsatavad kataloogid pakuvad suht mõttetu hinnaga mootorsaage, aga kuri kahtlus hinges, et enamik neist viskerelvad on.
Et ei hakataks tänitama teemal "odavat saagi pole mõtet osta!" - mul maal profi-Husqvarna ka, aga ei viitsi seda edasi-tagasi tassida ning nii kallist aparaati ma ei raatsiks kuskil kuuri all hoida ka.
Maamessilt saad kindlasti head messipakkumist näiteks. Odavat ja head bensiiniga mootorsae puhul siiski pole, kui tahad mõnde päris puud ka lõigata. Isegi see 1.1kW lihtsalt sureb sinna kätte ära, kui terav kett on küljes.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük