Sõidueksami sooritamine? → Re: ARK eksam

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: ARK eksam

Lugemata postitus Postitas AzA »

anneliis160 kirjutas:

Kus oleks kõige targem A-kat sõidueksamit teha? Millised variandid?
Ja kas on keegi värskelt nt eelneval aastal eksamit teinud,oskab rääkida,mis kõik kavas on ? On ka midagi,mida peaks kindlasti meelde jätma?:)

Hakkab närv sisse tulema?
Vahet pole, kus eksamit teed, parem on vast eksam läbi kukkuda, kui kategooria taskus kukkuda?

Kavas on absoluutselt kõik, mis ette nähtud. 30 teooria küsimust, platsil vigurdamine ja linnas oma oskuste demonstreerimine.
Olenevalt sellest, kui hädaline ratta otsas olla veetakse ka imeasju lahendama.
Absoluutse standardina saavad kõik parema käe reegli ala, ringteed, vähemalt 70 ala (kui linnas tubli 40 rauda lased ja vänderdad, siis on maantee ka garanteeritud).
Kindlasti otsitakse selline koht, kus ülekäigu rajale ollakse harjunud tee andmiseks seisma jääma, ära siis jää.

Meelde jätma?
Ma vist olen kirjutanud - tee asjaliku näoga tsikli kontroll, kiivrit ära rihmamata unusta, pinguta asjalikult rihm - üks, maksimum kaks näppu vahele.
Vaata ise eksamineerija seisukohalt - miks ta peaks eksami sooritatuks lugema ja kahel rattal inimese liiklusesse lubama?
Selle, kes ratta kõrval säärest kollast raputab ja pool ära unustab või tegelase, kes on enesekindel ja teab mida ta teeb.

Mine parem platsile ;)
Aap ja ära karda. Hirm ei muuda midagi.

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”