Priimused motomatkaks → Re: Priimuste teema

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Re: Priimuste teema

Lugemata postitus Postitas KIBU »

ranel kirjutas:

Tegin huvi pärast väikese testi kodus, et palju ala stiilis praemuna valmistamiseks gaasi läheb. 15 grammi läks. Võibolla mõnele kasulik info :D

tegelt kui pole teada mis põletiga tegu ehk kui palju gaasi sinu põleti ajaühikus tarbib ja palju sellest soojusenergiat saadakse pole teistel selle infoga midagi muud peale hakata kui vaid ehk teadmine et Ranel on matkalainel ja kibeleb :)

põletitel on tootja poolt kaasas teave mitu min teatud suuruses gaasipurgiga põleb ja mitu liitrit vett sellega keema ajab.

sarnaste katsete tulemusena sain mina teada, et rannarootsi konservtoidu soojendamine minu suurendatud düüsiga eta solo ja väikese panniga võtab aega olenevalt toidust 2-4min seega söönuks saab kiiremini kui dehüdreeritud toitu (paki sisse tuleb kuuma vett valada ja oodata 5-8minutit) tehes. :) kui pudelivett kasutada on konservtoit mõistlikum olles kordades maitsvam kui ükskõik milline (minu proovitud) kuivtoit ja vast poole odavam.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”