Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Kasutaja avatar

Teema algataja
RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Kui sa pole tähelepannud veel, siis see ratas pole kaugelt enam stock, ehk siis küljes on turbo, mis kuumutab mootorit hoopis teistmoodi kui NA pill. Tavapillile loomulikult pole seda vaja. Googeldades leiad sa sellekohta palju infot miks just seda on vaja kasutada pillidel, millel on jõunumbrid hoopis teised mis tavapillidel, ning mis saavad vatti hoopis teistmoodi. See tekst on nii pikk, et ma ei viitsi hakata siia seda tõlkima. Ilmselt aitaks jahutusprobleemile kaasa terve radika süsteemi kaugemale viimine ja võimsama/suurema ventika panemine, kuid kuhu see asi mulle ära peaks mahtuma? Soojusjuhtimine on väga hea sellel, ning mis soojusjuhtimisest me üldse räägime vee puhul mis hakkab 100 kraadi juures juba aurustuma ? Kui tihti mul temp 120 kraadini läheb ? No eelmine suvi läks ikka väga tihti ummikutes sooja ilmaga venides, eriti kui mul on terve turbomajandus pakitud võimalikult kokku. Maarjamaal algul tundub kõik maru jabur kui miskit uut siia tuua...

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”