Matkavarustus motomatkal → Re: KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

KIBU kirjutas:
urmas66 kirjutas:

Mul on sulekott,mis käib tekiks lahti.Kui on soojem kliima,siis tekina on sulg mõnusalt hingav,aga mingis hullus miinuses pole mina maganud.Andmete järgi peaks -5 olema igati ok.Ise olen vist sellise +5-ga maganud ja oli soe ilma pika pesuta.Sulekoti vaieldamatu eelis on see,et saab ikka väga väikeseks kokku pakkida,samas kui lahti teed siis on nagu paks tekk.Kaal ka muidugi väike.

meelde jäänud, et sa vihmaga võimalusel ei telgi?
suletäidis kardab niiskust. seepärast sobib ta rohkem miinuskraadidesse. samas kui raputada ja vahest kuivatada (paari kolme päeva tagant soovitatakse kergelt tuulduma riputada) viitsid on sulg kokkupakitult vaieldamatult ruumisäästuliider. ilusa ilma jaoks ja "igaks juhuks" kotiks reisile kaasa sobib hästi. sünt. täidis on + kraadide juures lihtsam/lollikindlam (kui igailma kasutuses).

Mälu on sul hea :) ma jah väga ei harrasta enam ekstreemsusi enda peal.Äkki hakkan vanaks jääma
Selle konkreetse koti juures veel see hea,et vooder linasest-puuvillasest riidest ja on väga mõnus keha vastu.Ma sünteetilisi ja libedast materjalist asju ei salli.Kui soojal ajal naisega kahekesi telkida,siis ainult seda saabki kasutatud tekina.Muidugi on soojatunde tekkimiseks vaja ka sooja alust ehk Atsi pildil olev 3xlebo on peale pehme küljealuse ka kindlasti sooja hoidvam,kui need õhukesed asjakesed.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”