Matkavarustus motomatkal → Re: KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 372 korda

Re: KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas ranel »

ats30 kirjutas:

Olen ka võimaluste piires "räpane esteet". Aga rullmadratsitel on üksjagu eeliseid: nende kokku- ja lahtipakkimine on võrreldamatult kiirem kui igasugustel täispuhutavatel asjadel, nad ei kähe teravate okaste ja kõrte peal katki ja nad on magamiseks mugavad. Neid on suvalisel hetkel hea alla võtta, olgu siis lõunauinaku tegemiseks või arbuusi söömisel istumise alla. Rull on suur sest seal on kolm madratsit ja materjal on üsna paks. Mulle lihtsalt meeldib pehme peal laiutada.
Euroopas tõenäoliselt reisin kergelt aga kaugemate maade matkavarustuses rataste pilte vaadates polegi minu oma kõige hullem. Enamasti näevad rattad välja nagu kilekotihunnikud :)

Hoopis suurem probleem on magamiskoti leidmine. Need on kõik nii kitsad et ma ei mahu sinna sisse ära.

See nn odav lebo on samas üks parimatest. Mitte küll ruumilt, aga sellega ei pea küll kartma suht midagi. Täispuhutavate osas on mul hitech isetäituv. Mingi suurema tuulega suutis vist kuidagi liiva ventiili juurde tõmmata ja kui tugevasti kinni ei keera, siis jookseb ööga tühjaks.

Lühidalt, kui ruumi on, siis ats30 rull on igati hea, mida kaasa võtta.

Magamiskoti osas.
Carithia DEFENCE 4
http://www.carinthia.eu/bags/en/shop/Ou ... ?card=1167

carinthia-defence-4.jpg

See on hea suur ja soe ka. Selest on mingeid soojema ilma kotte ka olemas. Edasi sealt tuleks sul ilmselt mingit sule baasil magamiskotte vaadata.

Võrdluseks siis vasakul defence 4( okeilt magatav kuni -10...-15c), keskel hitech(okei kuni 10c) ja paremal jyski kõige odavam(täis s**t).
Pilt

Viimati muutis ranel, 29 Mär 2017, 19:47, muudetud 2 korda kokku.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”