Matkavarustus motomatkal → Matkavarustus motomatkal
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Matkavarustus motomatkal
Nende kergete õhukeste jne asjadega on vahel see jama,et nad pole kuigi mugavad.Mul on Matkaspordist ostetud täispuhutavad madratsid kaaluga paarsada grammi vist.Pakk ise ka pakisupi paki suurune,aga magada pole selle peal hea,sest on liiga kitsas 50cm.Olen ise selle läbi katsetanud ja nõus vähe suuremat asja kaasas vedama,et mugavam magada oleks.Atsi lebo ilmselt palju parem,kui minu pisike spetsialiteet vidin.
Näiteks ei suuda ma magada ehk siis pigem välja puhata mingite matkapatjade peal.Kuna kasutan ka kodus suht õhukest sulepatja,siis peale selle ei saa ka millegagi välja puhatud. Proovisin seda sama enda 50x60cm sulepatja kohvrisse toppida ja üllatuseks ei võta see suurt midagi ruumi.Pressid õhu välja ja on 2cm paksune.
Teine täielik pain on mingi madal ja väike telk kuumas kliimas. Ma vean taga kohvri peal normaalset eeskojaga 3 in telki ja see ei sega sõitmist üldse.
Samuti on täiesti mõtetud asjad mingid kallid matka kahvlid lusikad ühes komplektis. No pole nad mugavad. Kasutan hoopis pussnuga (see nagunii kaasas) ja sõduri roostevaba nuga-kahvlit-lusikat. Eks neid asju ole veel,aga need on minu endapoolt järele proovitud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.