DNA õhufilter

Kasutaja avatar

Teema algataja
Ruigas
Tsikkel: Yamaha XT660X
Tänanud: 2 korda

Re: DNA õhufilter

Lugemata postitus Postitas Ruigas »

Sellest olen jah aru saanud, et XT660X ei ole just võimsamate killast oma klassis, kuid millest ma olen aru saanud on see, et sellel rattal ka omad eelised teiste sarnaste seas. Mootori töökindlus (mõni vend on 100k läbi sõitnud nii, et pole mootori juures suurt midagi vahetanud), mugavam sõiduasend pikemate vahemaade jaoks, pikem hooldusvälp jne. Kuuldavasti on nii mõnelgi teisel sama klassi rattal oluliselt rohkem murekohti just seetõttu, et mootor on juba stockis nii viimase piiri peale aetud.
Sellega olen nõus, et neid rattaid on kümneid ja rohkem, mis minu omale foori tagant startides saba liputavad, nende kõigiga ei suudaks ma anyway võistelda ja see pole ka seesmärk :) Küll aga on huvi sellest samast rattast natuke rohkem välja pigistada. Niipalju kui lugenud ja uurinud olen, siis väidetavalt ainuüksi DNA filtrite paigalduse ja Power Commanderi abiga tuleb mu rattale ca 18% võimsust juurde, mis peaks iseenesest juba tuntaval määral sõidumõnu juurde andma. Need oleks just sellised asjad, mida saaks hooaja jooksul teha, kuna see modifikatsioon ei eelda mootori laiali kiskumist. Kõik ülejäänud toimingud (portimine, klapid, nukad jne) jäägu tõepoolest talvepuhkuse raamidesse.

Aga tänan igasuguse kriitika eest, see on väga teretulnud, teisiti ennast sellel teemal harida ei olekski võimalik! Kui midagi asjakohast veel lisada on, siis oleks väga tänulik lisainfo eest!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”