Kärcheri SURVEPESURITEST: vastupidavus?
-
- Tsikkel: Ducatisti
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Kärcheri SURVEPESURITEST: vastupidavus?
sarikas kirjutas:Mul on K5 2 aastat olnud, läheb kolmas hooaeg. Auto-ratta pesule lisaks terasse vanast õlist ja sodist puhastatud ning ca 100 ruudu kanti kiviparketi samblast ja sodist pestud. Ühe soojaga jutti ikka kümneid minuteid järjepidevalt töötanud ja 0 probleemi siiani pesuriga. K5 komplektis olev "rotojet" andis saba. Kahel tuttaval on täpselt sama mure olnud. Niipalju kui ma aru saan on ala dimensioneeritud K5 jaoks. Uus rotojet on K7´le mõeldud ja parem kui varem. Stokker müüb seda, mis komplektis K5´ga kaasas on sobivana K2-K4. Stokkeri hinnakirjas praegu 46 euri, selle kuluga ma arvestaks lisaks K5 pesurile.
https://www.stokker.ee/rotojet-duus-pes ... hId=170683edit: mul on K5 Premium, mitte Compact. Ei süvenenud korralikult teema püstitusse..
Esimese hooga ütleks, et compacti ja premiumi vahe on lisavidinates. Sisu ehk mootor on ikka sama. Talvel soetasin ka K5 compacti, kuna kevadel tulevad uued mudelid peale siis hind oli soodne.
Majas toimetamiseks alla K5 ei soovitakski, kui just jalgrattaid sellega ei pese Terassid, tänavakivid jne siis vähemalt K5!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.