Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus
-
- Tsikkel: Tenere, Rebel, Ninja
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus
Olen seda infot mujalgi foorumites jaganud, et alati ei ole pettus. Alati on võimalus, et ka neeger tahab omale midagi osta ja järgmine küsimus võiks olla, et miks peaks ta seda tahtma osta just Eestist? Juba aastaid tagasi müüsin ühte kena ja erilist autot 10K eest. Kirjutas mulle UK-st. Kirjutasin vastu, et helista. Helistas. Mina sellepeale, et toimetan kas sularahas või muudel viisidel ainult otse pangakontoris ja olen rõõmuga valmis broneerima talle masina täiesti tasuta hetkel, kui tal lennupiletid ostetud. Nädala lõpuks oligi inimene kohal, proovisõiduks valisin küll liikluseta tänavad, aga hirmus oli ikka näha teda parempoolses liikluses higistamas ja sain ARKis käies ka teada, milleks talle üldse LHD autot vaja oli . Loogiline mõtlemine võiks juba öelda ära, kas neeger otsib lolli või on tal tõsi taga ja kui kirjasõpru ei otsi, on ju lihtne pakkuda välja need paar enda jaoks sobivat valikut müügitehingu õnnestumiseks. Kui ei sobi, pole ka vaja rohkem pead murda, mis põhjusel ei sobinud. Aga lastetoast pärit käitumisharjumus, et viisaka küsimuse peale ka vastan alati viisakalt, vähemalt sel korral õigustas ennast.
EDIT
Hakkas huvitama, et milleks talle seda autot siis vaja oli, kui saladus pole?
Tahtis hakata riigi kaupa avastama parempoolse liiklusega Euroopat, lihtsalt nõudmised autole olid tal natuke liiga täpselt paika pandud ja visuaalne pool oli oluline. Ei olnud illegaalne immigrant, vaid juba UKs sündinud härrasmees koos meie jaoks arusaadavate väärtushinnangutega. Ega see müügiprotsess muidu ka nii libedalt poleks läinud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.