Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2004 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Kalapea kirjutas:

Ei väidagi, et sa jalgade ja kehaga ei hoia, kuid isegi kui arvutused pooleks teha on numbrid muret tekitavad, ma ei viitsi küll hetkel põhjalikult arvutada palju ühes tükis lenks polte venitab, kuid ma arvan, et see number jääb paarisaja N juurde.

Kui üks neist poltidest järgi annab, oled ninali. Originaali puhul üks kolmest pole nii suur probleem.

Eks sinu suhtumine võib olla tõesti piisav, et füüsikat ümber lükata, saadad perse tõmbad molli. Minu ratastel püsivad vähemalt lenksu küljes.

Sa arvesta ikka nii,et polt hoiab koos raiseri pooli,mitte et arvestad justkui polt hoiaks lenksu kinni.Polt ja lenks ei puutu isegi kokku.
Natuke nuputamist sulle,aga esmalt pead modelleerima selle kuidas Rasmuse käed lenksu hoiavad ja mis nurga alt mingid jõud lenksule ja sealt edasi läbi raiseri sinna poldini jõuavad.Kui nüüd lisad veel hõõrde-ja väände jõud,mis ei rakendu leknksust poldile vaid läbi raiseri,siis on ka tulemus teine.Pead veel arvestama Rasmuse käe nurka ,mis lenksu hoiab,poldi nurka maapinna suhtes,sest liikumine on otse ette paralleelselt maapinnaga.Kui nüüd Rasmus keerab kurvis,siis rakenduv jõuõlg muutub jälle.ilmselgelt mõjutab lenksule rakenduvat jõudu ka paak ja iste ehk mis nurga all ja kui palju Rasmus toetub paagile.
Ehk pakun välja,et siin foorumis me selle asja kohta tõde teada ei saa,sest valemitest jääb väheks,vaja on katseid,aga neid teeb juba Rasmus ise.Vaevalt et ta meid siin ootab oma lenksu väänama :)

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”