Akupank motomatkale
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Akupank motomatkale
Läpaka laadimiseks peab konkreetset läpakat konkreetse asjaga proovima.Mul on mingi universaalne võrgulaadija ja sellel ka pinge reguleerimise võimalus 16-21V.HP läpakas selline kodukasutaja oma ,seda saab sellega laadida.Dell kallima otsa läpakat saab hoida vooluvõrgus ja sellega ka tööd teha,aga akut ei lae.See ei lae akut üldse mitte millegi muu ,kui originaal laadijaga.Olen ka erinevaid autolaadijaid sellega proovinud,aga pole veel sellist leidnud,mis laeks.
Samas milleks läpakat üldse selle akupanga pealt laadida.Kui korra nädalas kuskile satud,siis võiks ju läpaka aku nii palju pidada,et mõned toimingud ka aku pealt ära tehtud saab.
Ma küll ei tea,mida sa plaanisid läpakaga teha,aga ise kasutan läpakat reisil olles hotellis(kus on vool) ja piltide kaamera kaardilt läpakasse salvestamiseks.Ma pole umbes paari nädalase reisiga kordagi hätta jäänud.Mul läpakas töötab aku pealt järjest mingi 3-4h.
Tegelikult olen viimasel ajal pigem tahvli kasutaja,mille aku peab kordades kauem ja laadimine lihtsam.Läpakas ongi reaalslet ainult piltide videote talletamiseks.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.