Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Need hiina(enamus et mitte öelda kõik on tegelikult hiina)asjad on pahatihti lihtsalt kehvasti kokku pandud ja sellest ka halb põlemine.Mul oli suure gaasigrilliga ka jama,sest ühendused olid kehvad ja leek ei olnud õige.Aga kõik see on ju väga lihtsasti ise korda tehtav.Piisab sellest,et sul korra on leek vähese hapnikuga põlenud ja põleti võrk tahmab ära ning ei lase enam piisavalt õhku läbi.Sellega seoses on sul igaveseks normaalne põlemine kadunud,sest hapniku liikumine on häiritud.Need eespool olevatel piltidel olnud põleti võrgud ei saa kohe kuidagi normaalset põlemist tekitada.

Gaasipõletid on ju lihtsamast lihtsamad asjad ja igasugused vooliku ühendused jne,mõistlik ise aegajalt üle kontrollida.Kui muidu ei mõista,siis osta rehvide kontrollimiseks mõeldud aerosool seebivaht ja kui kuskilt enne düüsi mullitab,siis tuleks see leke likvideerida.Propaani leke enne põletit tekitab olukorra,kus õhku-hapnikku enam põleti alt piisavalt peale ei tule(seal on propaanileke) ja leek vajubki põleti sisse,hakkab tahmama jne.

Minu matkapliidil seda võrku pole,aga kraani olen paarkorda määrinud ja toru ühendusi ka mõned korrad pingutanud.Võrgu asemel on sellline alumiiniumist aukudega kaan,mida olen mõned korrad puhastanud.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”