Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete?
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Re: Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete?
KIBU kirjutas:sinilind123 kirjutas:urmas66 kirjutas:Kui vaja just kodust valmistoitu kaasa võtta,siis saab ju ka vaakumiga neid pakendada.Rekkajuhid võtavad isegi kodust seljankat,kotlette jne kaasa,mis kestab paar kuud vabalt, võibolla ka rohkem.Need vaakumi aparaadid pidi algama kuskil 150-st aga 300-ga pidi saama juba korraliku toote,mis kestab ka suurema kasutuse korral.
Ise küll ei oska selle toidu kaasa vedamise üle väga muret tunda,sest EU piires liikudes on kõikjal poode,kus toit on isegi odavam kui meil ja üldiselt saab ikka päeval sama päeva õhtuks- hommikuks midagi võetud,kui pole muud varianti.
Venemaal samuti on toit saadaval ja vahepeal varude täiendamine täiesti võimalik.Tõenäoliselt on probleem kaugemates maades ,kus kohalik toit võib põhja alt viia.Muidu kõik õige, aga põhja-norras pidi küll toiduhind minusugusel tudengipoisil pildi tasku viskama. Tekkis tunne, et kivid mereveega ei olegi nii halb mõte hommikusöögiks enam. Õnneks oli eestist mingit salvesti purgitoitu kaasas ja kive ei pidanud seedima.
kus kohas sa seda toituhinda vaatasid? mingi hotelli puhvet? mina mäletan, et ka benaka poest (üks põhjapoolsemaid benakaid) kannatas õhtuks, hommikuks vajalik kraam osta nagu Eestis väikses külapoes või benakas ja suvalises Lapi Shopis mägedes maksis kausitäis vihmahirve suppi 3 euri.
saan aru, et võimalused ja ootused on erinevad aga kui nüüd päris senti pooleks lööma ei pea siis ei ole nii hull. minuarvates need hirmujutud "väljamaa" hindadest on natuke tobe legend.
esimesele põhja norra tripile vedasime kodust ilge koorma toitu kaasa, kuna igalpool räägitakse kuidas kõik on tapvalt kallis. täiesti mõttetu kui sa eestist just poole hinnaga ei saa või hulgist ei osta vms. ja no kokkuvõttes kaua sa seal põhjas ikka oledja palju selle ajaga maha sööd!?
olen korduvalt kuulnud inimesi rääkivat, selliste õudusjuttude tulemusena, kuidas norra pole jõudnud kuigi ilgelt tahaks aga kõik olla seal jube kallis ja ei hakka minema.
Ma ei tea, kus poes sina käisid või kus mina käisin. Väga põhjas olin. Tanklas maksis burger meie valuutasse ümber arvestades üle 20euro, 0.5l limonaad oli üle 5 euro. Poest saime miskit kõikse odavamat keeksi laadset rõveda maitsega toodet 300 grammises pakis 4 euroga. Ostsime seetõttu, et see oli vist ainus asi, mille hinnasilt pikali ei lükanud meid (maitse seevastu tahtis küll jalgu alt viia, midagi nii halba on keeruline läbi seedimise lasta).
Võibolla panime lihtsalt nii haigelt pange enda poe/tankla valikuga sel korral.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.