Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete? → Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete?

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

siim83 kirjutas:

...Toidu koha pealt õpetas elu seda, et kui kodutööd viitsida teha, siis ei pea poes müüdava konserveeritud jama poole vaatamagi. Sobiv ködi ise valmistada, samal ajal pestud purgid 200-kraadisesse praeahju ja purgikaaned keeduvette. Niimoodi säilib toit lahtitegemata ilma külmkapita ka kuumal suveajal nädal-kaks. DFDS-i laeva kokk väidab, et ei saa, nii ei ole võimalik. Praktika aga näitab, et saab ikka küll.

Kodus võibolla küll, aga kui sa nüüd räägid motomatkamisest ja nädala ködi kaasavõtmisest KLAASTAARAS, siis minu arust need kaks asja ei käi mitte kokku! Rääkimata vajalikust ruumist ja lisandudnud kaalust, sa ei taha ju ometi, et mingi ködi sisaldav klaaspurk sul kuskil muu matkakola vahel puruneb? Ja kui sa neid just ekstra mingitesse shvammkottidesse ei paki, siis purunueb kindlasti. Mul on sabakohvris isegi plekkõllepurkidele loetud tundidega augud sisse tulnud, vibra ja põrutuste tagajärjel, kui olen kogemata unustanud, või jätnud purgid teineteisest eraldi ning sokkide sisse pakkimata...mõttega, et ah, kohe nii kui nii jään kuskil ankrusse ja konsumeerin ära need... :bsmile:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”