Mopeedi arvele võtmine
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Mopeedi arvele võtmine
Kuna selle 2011 jõustunud LS vastuvõtmisega kaasnes üksjagu segast, siis sai ostudokumentideta mopeede lihtsustatud korras arvele kuni 2012 aasta lõpuni. Minult sooviti siis lihtsalt omal käel kirjutatud paberit, kus kinnitasin, et ei ole vörri kuskilt sisse vehkinud ja olen selle seaduslik omanik.
Mis ajaloost te jahute? Mõnel risul varasemalt 20 omanikku olnud ja siis lähed ja nuiad nende kõikide käest allkirjaga kinnituse või? Olge nüüd normaalsed. Usun, et praegu piisab formaalselt eelmise omanikuga ostu-müügilepingust(või kinnitadki, et olen ainuomanik, lihtsalt pole varasemalt arvele võtnud). Hea kui oleks ka mingeid tehasepoolseid papreid olemas, mis poest müügiga kaasa antakse, kiirendab ARK- is oluliselt asja. Vörr tuleb ka kohale reaalselt vedada ja katsu sellele ikka tänavalegaalne välimus anda. Tuled-viled-peeglid jms. värk.
Küll aga võivad iniseda küll, te miks pole arvele võetud, isegi mitte lihtsustatud korras, mitmetes kohtades tulid ARK ametnikud lausa maakonnakeskustesse kohale spetsiaalselt selle jaoks. Eks selgitamist sul ole omajagu ma arvan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.