KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks

Teema algataja
ats30
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Vahepealsed arengud on olnud järgmised:
Vedrustus: Saabusid uued vedrud. Kuigi alguses olin üsna kindel et vedrusid vahetama ei hakka, läks siiski nii et sai uued tellitud ja kui hästi läheb, ehk saab homseks ka külge. Olen küll veidi kriitiline selle vahetuse vajaduse osas, samas ei vaidle vastu et asi tõenäoliselt parem saab. No ja pole tegelikult ka hinna poolest midagi ulmet, vedrude komplekt läks vist suurusjärgus 230€ maksma.

Uus esiots Täna saabus Ian-lt kinnitus, e tBritannia Composites uus esitule+tuuleklaasi komplekt on teele pandud. See peaks lahendama 990 ADV turbulentsiprobleemi ja lisama valgust. Valguse osas tundub et lõpptulemus saab pisut üle pingutatud, aga näis.

Esivelg Kuna esivelg oli juba varasemast kõver, siis tellisin uue "pöia". Paraku tekkis väike tagasilöök vahetusega. Nimelt originaalkodaratega ei õnnestu uut pöida paigaldada, kuna pöia sees olevad kodaraavad on puuritud teise kodaraasetuse jaoks. Mõningaid kasulikke vihjeid on juba laekunud, ehk õnnestub nv-l asi selgeks saada, kust ja mida vaja teha. Kas saab vajaliku komplekti kodaraid kusagilt osta või on mõistlikum uus pöid koos õigete kodaratega tellida.

Elektritööd Esmaspäevaks on elektrikuga kokku lepitud et mõned vajalikud tööd spetsialisti käega ära teha. Vajalikku juhtmete adapterkomplekti ei õnnestunudki saada, tuleb lasta teha. Loodetavasti saab kokpiti seest pisut puhtamaks ja kõik tuled-viled-seadmed korrektselt ühendatud. Saab tehtud lisatulede ühendamine, voltmeetri ühendamine, tulede lülitus selliseks, et on võimalik lülitada sisse ainult originaaltuled ja teises asendis originaal+lisatuled. Veel paigaldatakse tagumistele tuledele väljalülitamise võimalus ja üks sigaretisüütaja pistik lisaks.

Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”