Rumalad küsimused 2 → Autoküsimus - Suzuki Swift roolilatt

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Autoküsimus - Suzuki Swift roolilatt

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Raitsraisk kirjutas:
Macintosh kirjutas:

Kas keegi kusagil elektrilis roolivõime ka parandab?
Hüdrauliste remontijaod on iga nurga peal aga elektilis ei taha keegi korda teha.

...kes ütles töö hinnaks ca 90% uue b-osa hinnast...

´
Ma otsiks roolilatti B varuosana aga kõik kohad, kust ma küsinud olen on vastanud, et nende käest ei saa. Ainuke pakkumine on Suzuki keskuselt (TOP Auto) ja see on koos soodustusega 1700€ + paigaldus. Ehk siis +40% auto väärtusest. Eriti nõme on asjaolu, et sellel sõidukil on napp 50K läbisõitu spidomeetril.

Maaks kirjutas:
Macintosh kirjutas:

Auto on Suzuki Swift 1.3 (eelmise põlvkonna mudel, kuni 2010). Rooli käik on on tuntavalt raske. Ühtlaselt nii sõites, kui koha peal. Halvim, mis sellega kaasneb on rataste mittejoondumine pärast pööret st. rool tuleb tagasi "lapata".

KIndel, et elektriline? Webist leidsin toote koodiga 80-01081 ja pildil hüdrauliline?
EDIT: Leidsin ka elektrilise S006-060371 (mootor/võimendi) aga kas vasakpoolse ja parempoolse rooliga autodel samasugune?
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=s ... ering+rack (paar pakkujat Lätist isegi)

100% kindel. 1.3 MKIII on kõik elektrilised. Kas UK ja EU on ühesugused või erinevad on mulle teadamata. Lisaks, et ostja elu oleks võimalikult keeruline siis on Swiftile kogu tootmisaja jookusl erinevaid latte paigaldatud sõltuvalt kubatuurist, kütusest ja tont teab veel millest.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Mine “Ajaviiteks...”