Mootorratta täkujuhtmed CTEK otstele.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 568
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Mootorratta täkujuhtmed CTEK otstele.
Hei.
Kuna Ktm'iga alati mingi kebens, et aku ei suuda/jaksa külmaga mootorit käima tõmmata. Mul ka CTEK laadimis otsad välja toodud, kuid alati rajaääres tuleb kuidagi täkutada ja plastikute vahelt keberniiditada. Eile avastasin hea meetodi, et kuidas täkuotsad teha Cetek otstest. Kuna mul oli üks katkine laadija olemas, siis sain selle isase otsa sealt ja pookisin nendele "näpitsatele" selle külge. Nüüd lükka vaid otsad külge ja käivitama. Saab ka kuskil matkal edukalt kasutada ja ruumi muhvigi ei võta. Panen varsti ka pildi.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: Mootorratta täkujuhtmed CTEK otstele.
Ma ei tea ta andmeid, aga kui loed seda...
SEE KES OSTIS 2015 SÜGISEL NÕELALT TRANSALPI.
Ole kena ja tee pilt seal olnud pistikust ja juhtmetest. Ühesõnaga sellest lahendusest- täkk/laadimine ja riputa see siia.
-
- Tsikkel: KTM 990 Adventure
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 73 korda
Täkutamiseks on jah ehk lahja. Samas mul omal ka see mõte et kuna CTEK otsad on rattal peal siis võiks reisil ka mingi universaalsem ots sinna külge käia. Kas just täkku aga tunnikeseks laadima kui vaja vms. selle vast elavad need juhtmekesed ka üle.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 226 korda
Ma vedasin oma VTR-dele lihtsalt aku plussist parajalt jämeda kaabli ja peitsin ta sobivasse kohta gondli [Motobot: õige on "gondli"] alla ,kui vaja sai kohe kätte ja kasutada,nii laadida kui käivitada.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
ühel reisil sai sellise Ctek otstega juhtme abil mitu korda viletsa akuga BMW LT käima. 1,5m kaabel mõlemas otsas isased ctekid. vajadusel saab krokod otsa panna. ristlõige oli sama mis ctekil originaalis. tsiklitel olid aku klemmidelt emane cteki väljavõte. mõned minutid laadis teise tsikli otsas ja siis täkuga käivitus. juhtmed soojaks ei läinud.
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Idee on hea. Saab ka muud vahenditega - need, kel vana laadijaotsa ei vedele. Ise ostsin Oomipoest piisavalt jämeda kahesoonelise vaskkaabli, mõned pressitavad klemmid ja helitehnika jaoks mõeldud kaabli külge keeratavad klemmid, mida sai kohe komplektis olnud mutrikestega fikseerida ka ratta külge. Need kinnitasin kaasreisija istme alla, mille saab mõne sekundiga eemaldada.
Kogukulu ~ 8-10 eur. Pane aga külge mis laadija tahad.
-
Teema algataja - Postitusi: 568
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Eile käiasin aku tühjaks ja proovisin täkutada, kuid ei saanud kuidagi sinna plastiku alla hästi. Aga kui lükkasin krokodilli otsa sinna quadi poolsesse + auku, siis ketras ikka korralikult seda edasi ja läks kohe käima, sellest järeldan, et peaks ilusti toimima. Täna kahjuks/õnneks ei pidanud proovima, sest täna oli paugupill.
Jutt siis sellest juhtmest.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kasutasin arvuti toitekaablit. Üks pool aku klemmidele ja pistik sadula serva alt piiluma. Teine pool laadija külge:
KIBU kirjutas:ühel reisil sai sellise Ctek otstega juhtme abil mitu korda viletsa akuga BMW LT käima. 1,5m kaabel mõlemas otsas isased ctekid. vajadusel saab krokod otsa panna. ristlõige oli sama mis ctekil originaalis. tsiklitel olid aku klemmidelt emane cteki väljavõte. mõned minutid laadis teise tsikli otsas ja siis täkuga käivitus. juhtmed soojaks ei läinud.
Sellega saab ka auto käima, kui nii talitada
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Kasutasin arvuti toitekaablit. Üks pool aku klemmidele ja pistik sadula serva alt piiluma. Teine pool laadija külge:
Mõte on jube hea. Selge näide, kuidas käepäraste vahenditega midagi asjalikku tehakse. Näitab minu jaoks seda kaduvat "vene inimese leidlikkust". Aga ... huvitav, kui kaua läheb aega, enne, kui mõni loll siia otse "seinast" midagi ühendab.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Siis tuleb pistikud vastupidi panna, ehk emane aku poole.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: KTM 990 Adventure
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 73 korda
Macintosh kirjutas:bitter kirjutas:Kasutasin arvuti toitekaablit. Üks pool aku klemmidele ja pistik sadula serva alt piiluma. Teine pool laadija külge:
Mõte on jube hea. Selge näide, kuidas käepäraste vahenditega midagi asjalikku tehakse. Näitab minu jaoks seda kaduvat "vene inimese leidlikkust". Aga ... huvitav, kui kaua läheb aega, enne, kui mõni loll siia otse "seinast" midagi ühendab.
Plokisoojendus vms
Mac, no kui paljud meist lasevad võõraid lolle oma tsikli kallale askeldama? Loodetavasti mitte paljud
aga selle juhtmete jämeduse koha pealt, eks oleneb täiesti sellest ju, et mis voolu sealt parasjagu läbi tõmmata üritatakse. minul on ka krossika aku mingi sitanikerdis ja talvel pole isegi mõtet hakata lootma, et puhtalt ainult selle pealt tsikli käima saaks külmast peast. samas ta veab ringi küll, lihtsalt see ktm tahab teatud pööret, et käivituda...seega palju juurde pole vaja ja selle, mis vaja on saab ka läbi suhteliselt peenikeste juhtmete ajada, eriti kui need on lühikesed.
kord sai ka mõõdetud, suvisel ajal võttis starter mäletamistmööda kokku umbes 40-50A
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Justnimelt, ainuke loll kes minu ratta kallal nikerdab, olen mina! Ja aku küljes ongi emane ots.
Will kas su rattal vänta ei ole? Ma aitan jalaga kaasa. Aku on julgelt >10a vana, uus seisab ka mitu aastat riiulis, pole otsest vajadust vahetada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.