Järjekordne õliteema → Re: Rumalad küsimused 2
Re: Rumalad küsimused 2
Macintosh kirjutas:Shell, Castrol, Eni, BP, Total, Texaco, Motul, Motorex, Elf, Valvoline. Kas mõni nendest on riiulifirma? Üldiselt ma ei viitsi selle üle kembelda. Kui sulle tundub, et sa pead ilmtingimata Honda õli oma masinasse kallama siis lase aga käija.
Loe küsimus üle, seal küsiti valmistaja soovitusega asja, mul pole ka vaja kembelda aga mul ei ole ükskõik, kui keegi tahab adekvaatset infot ja sellele vastatakse stiilis, auto on auto, ratas on ratas või õli on õli ja vahet ei ole. Poleks vahet poleks meidki, on keegi tabavalt öelnud. Eskole Reimps. Parem spets lisanditega, aastaid riiulis kui baasõli mahutist otse purki, 0W60 megaracing kirjad peale ja baasõlihinnaga "aga sama heana" müüki.
Muuseas, venest leiti u. aasta tagasi nö. piraat õli villimis tehas, mis pakendas paljusid tuntud kaubamärke aga mäletamist mööda, mitte sõidukitootjate vaid õli tootjate nimede all, seega originaalis on piraadi ostmise võimalus kah väiksem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.