Mootorratturite reisikirjad → Re: Karu Mommi Gruusia reis
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Re: Karu Mommi Gruusia reis
Macintosh kirjutas:Huvitav oli see kaaslane, kes täiesti ettevalmistuseta reisile otsustas minna. Ei tea, mis tema peas liikus.
See reis näitab, miks ei ole hea telgi asemel krediitkaart võtta ning miks on kämpingud, hostelid ja B&B majutused alati etemad. Hotellis ei kohta sa kunagi selliseid inimesi nagu Dominika või Martin.Resijutust leidsin ühtlasi ka uue viite kellegi Karu Mommi Gruusia reisile.
http://twinnipoeg.blogspot.com.ee/
Jou.
Ratas oli mul iga hommik käima läinud eelnevalt, ei mõelnud, et aku ära sureb täitsa nüüd reisil. Spidomeetri teo eluiga ei oska keegi hinnata, polnud ka varem sellega probleeme olnud. Kütusepump ei olnud ka varem streikinud kordagi. Ei vea keegi tagavara kütusepumpa kaasas endal rattal.
Piduriklotsid oli s**t ettevalmistus, aga seda peab blogikirjutaja tänama, et ma neid ei vahetanud endal eelnevalt, vastasel juhul oleks temal need kuskil Albaanias metallini kulunud ja seal poleks ilmselt tööriistu olnud, sest kui ma endal klotse vahetasin, avastas ta, et tal ka otsas.
Minu ettevalmistus oli see, et võtsin suure hunniku tööriistu kaasa.
Aga järgmine kord teeme paremini.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.