GPS lokaator mootorrattale
Re: GPS lokaator mootorrattale
Ei no ma peamiselt üritasin ümber lükata levinud müüti, et satelliitside on midagi tavakodaniku jaoks ulmeliselt kallist ja kättesaamatut, või siis piiratud võimalustega. Asi pole üldse selles, et mis on parem, ma muidu alati eelistan Eesti tooteid kui need vähegi kvalifitseeruvad, kui mingi jama on siis on alati võimalik kellelegi helistada ja oma muret kurta jne, paremus ja halvemus on subjektiivsed hinnangud, mitte absoluutsed väärtused. Ilmselt kõigil ei ole GSM-i vastu samasugust allergiat kui minul , ega see ei ole ka päris tühjast tekkinud või netist lugedes tekkinud arvamus, aga on siiski arvamus.
Hinna argument on küll imho veidi ebaaus, sest pole päris õige võrrelda ühe asja letihinda teise asja võtsin-veokalt-maha-hinnaga, ka Spot ja inReach on eBays parema hinnaga saadaval kui letist.
Ma ise pole muidugi ka veel midagi ostnud, kuigi ammu oleks pidanud, anoh eks tarkus tuleb ikka tasapisi. Sõita saab vabalt ka üldse ilma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.