GPS lokaator mootorrattale

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 247 korda
Tänatud: 599 korda

Re: GPS lokaator mootorrattale

Lugemata postitus Postitas Jesper »

No selleks et GSM-i levi ära kaoks ei pea küll tuhandete kilomeetrite kaugusele minema, künklikumal maastikul piisab näiteks Lõuna-Saksamaal 10-st kilomeetrist, BTDT. Ega sa ei löö telki ju tiheasustusse püsti, ikka sinna kus inimesi ümber pole.

Eks see sõltub kasutajast, kes millisele funktsioonile rohkem või vähem rõhku paneb. Minu puhul isiklikult on trackingu põhiline tarbija ema, kelle jaoks on juba motikaga Lätist kaugemale minek umbes selline Kuu tagakülje külastusega võrreldav ekspeditsioon - ma ei kujutaks ette kui see töötab näiteks tunniajase intervalliga nädal aega ja siis on 48h järjest pime. Parem siis juba kui ei ole mingit trackingut, ei teki seda ootust. Oleks siis et see Metroteci asi oleks kordades odavam, aga pole ju, suht sama hind kui Spotil. Distressist ma juba kirjutasin ülalpool. InReachil on veel mingi poolkõva topo-kaardimajandus ka sees, mis kindlasti on abiks sellel juhul kui kuskil keset loodust tsikkel otsad annab ja kuhugi suunas jalgsi astuma peab hakkama - üldiselt see on vaatet kõige lollim olukord, kus nagu päris distress pole, aga mootori jõul edasi liikuda ka ei saa. Üldiselt inimesed on neid tooteid ikkagi aastaid arendanud konkreetse kliendi huve silmas pidades, Metrotec siiski tegeleb rohkem seda tüüpi rakendustega, et kraanajuht firma varaga halturtsi tegema ei kipuks.

Vargavastase abinõuna on need kõik imho üsna kahtlased, EL-i piires jah võibolla õnnestub kohe politsei kutsuda ja ratast jälitada, aga kuskil Venemaa kolkakülas mine ja püüa tuult väljal... Samas ega selliseid suuri ja uhkeid rattaid kolmanda maailma riikides väga ei varastata, neid enamasti ei saa mingite kilovatipiirangute tõttu arvele ja sada muud häda. Vähemalt ühestki reisiblogist pole küll silma jäänud, et kellelgi midagi sellist juhtunud oleks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”