Mootorratturite reisikirjad → Re: Reisikirjad
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Re: Reisikirjad
ats30 kirjutas:... Kindlustusega kokku (kindlustus tuleb teha kogu viiisa kehtivuse ajaks) ca 135-150€. Proovisin leida ise kindlustust mujalt, et ehk soodsam, aga no ei leia. Neil ikka kõige parema hinnaga.
Kindlustus ei pea olema kogui viisa kehtivuse ajaks, vaid peab olema ajaks/ ajavahemikeks mil reaalselt Venemaal viibid. Ehk siis teed esimese kindlustuse mingiks 1-ks kuuks alguses kui viisat taotled ja pärast enne igat sisesenemist kordad protsessi. Nende viisabüroode reaalne kasum tulebki sellest ulmehinnaga kindlustuse müügist
PS Venemaal kehtib (ja saatkond aktsepteerib viisa väljastamisel) ka PZU reisikindlustus mille saab SEB-st 2-le isikule aastaks 69-78€ eest (aga kindlasti on sarnaseid teenuseid ka teistel pakkujatel)
http://www.seb.ee/kindlustus/varakindlu ... kindlustus
EDIT:
ats30 kirjutas:No eks proovi, ma räägin enda kogemustest.
Ma ju seda räägingi, et nende pakutud kindlustus on kõige soodsam. Nad pakuvad aastast kindlustust ca poole odavamalt Sinu pakutud numbritest ...
Seilasime - teame Minu kehtiv reisikindlustus (terve maailm) maksiski 44€/aasta (sissaldab 2-e inimest), järgmine on vist natuke kallim, sest jaanuarist hind kerkis, aga poliisi lõpuni on veel aega.
Eeliseks "nende" kindlustuse ees on selles, et see kehtib ka mujal kui "neil" aga see kindlustus oli täiesti piisav viisa väljastamiseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.