KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks → Re: KTM 990 ADV täiustamine pikemaks sõiduks
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: KTM 990 ADV täiustamine pikemaks sõiduks
KIBU kirjutas:Snowhite kirjutas:randel kirjutas:Minu ratta (950SE) pingeregulaator kestis umbes 50000km vist. Uue tõstsin jahedamasse kohta. Need pingeregulaatorid ei kesta sellepärast, et pole projekteeritud nii võimsa geneka jaoks nagu LC8-l on. Seda ütles mulle KTMi arendusosakonna elektrisüsteemide vanemspetsialist isiklikult, lisades "aga nendega ei ole meil probleeme olnud"...
Pingeregulaator on tarbimise jahutaja phmt (kõrvalfunktsioonina reguleerib pinget).
Kui suurt tarbimist - elik kuumust - taga ei ole, siis ei juhtu temaga midagi. Tänapäeval on inimestel aga lisaseadmetele (navid, soojendused, tuled ja viled ja sided) naeruväärsed nõudmised ja sellest tulenevalt kõrbemisi palju. Minu kogemus nendega, et kui tarbimine normaalne ja jahutusõhk ligi pääseb, siis ei juhtu LC8 puhul selle regulaatoriga midagi.kas mitte enamus ratastel genekast koguaeg ühepalju välja ei tule olenemata tarbimisest? kui kogu geneka poolt toodetu tarbijatega soojuseks ja muuks muundada (rutska soendused, hõõglambid) siis pingeregulaator peab vähem tööd tegema ehk ülejääki soojuseks muundama. seega pingeregulaatori eluiga just pikem kui palju tarbijaid taga. või?
Pigem on pöörded teemaks. Kui sõita nagu vanaema ja mootori pöörded suurem osa ajast madalad, siis piigid, mida dioodid peavad regulaatoris maandama on oluliselt väiksemad. (vt voltmeetrit, kui annad gaasi).
vaja on neil - 1)head massi 2)head jahutust 3) madalaid pöördeid - siis kestavad.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.