Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Sidesüsteemidest rattal
urmas66 kirjutas:On ikka mured nii kalli asjaga.
See on nüüd see koht, kus Senat kiita saan. (hoolimata kogu jamast mis neil õnnestus alguses oma S20-ga korraldada)
Paaritamine: võtad kaks tükki kätte ja raputad - paaritatud.
Tahad kaaslasega rääkida - lihtsalt räägid. Ei migeid köhatusi, aevastusi ega voxe. Kaaslane kuuleb sind esimeset silbist.
Ja siis see sensuaalne naisehääl mis sind kõikide toimingute juures saadab... ütled: "Hello sena". Tema vastu: "What can I do for you?" Enam paremaks minna ei saa.
Käsklused mida sa talle võid suuliselt anda on ulatuslikud. Ainuke käsklus mida minu öelduna Seana ei mõista on "music". Tiba arenguruumi on.
Kõne kvaliteet? Kui ma esimest korda prooviks saadud sidekompletiga tiiru ära tegin siis tagasi tulles küsisin: "Kui palju?" (mul oli enne seda Midland BT Next 2)
Sena suureks plussiks on nuppude vähesus - üks telefonile ja üks intercomile. See intecomi oma on suur ja pöörleb - nii saab helinivood ka sättida.
Aga ausalt, käsi südamel: ainult hiinakad oma täishinda väärt, kõik ülejäänud tegelevad röövimisega.
Maaks kirjutas:urmas66 kirjutas:Kui selline vabalt leviv seade kunagi tehtaks,siis selle ilmselt soetaks.
Bluetooth põhjal ei saa minuteada olla mingit vabalt levivat raadiosaatja tüüpi sidelahendust - alati tuleb seadmed teineteisele selgeks õpetada e. paaritada.
Näiteks Interphone'l on anycom funktsioon olemas, mis võimaldab teda ka teiste tootjate asjadega paaritada (aga sama on ka ilmselt teistel natuke kallimatell seadmetel). Mingi Sena asjaga kunagi testisin ja isegi töötas
Ja igasugune nutilahendus puudub, seega võiks sulle isegi sobidaRaadiot ei pea kasutama.
EDIT: Kiirustasin natuke, uuel mudelil (Interphone Tour) on juba olemas ka nutilahendus
Ma usun, et Urmas pidas vabaltleviva all silmas seda, et tootja A, B ja C lahendused paarituvad ja ühenduvad kui võrdne võrdsega, ühtse protokolli alusel. Mitte nagu praegu, kus Cardo ei ühildu Senaga ja Sena Midlandiga. See mida tootjad universaalse ühenduse all välja pakuvad on 21. sajandi konteksti ikka paras soolapuhumine. Proovi ette kujutada, et Samsungi telefoniga saab ainut teistele Samsungidele helistada. Suvalise teelisega ühenduse tekitamine (paaritamine) sõidu ajal ei tohiks raketiteadus olla. Senal saab seda häälkäsklusega näiteks teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.