Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Sidesüsteemidest rattal
õhtul sai minu oma teise Packtalkiga (tegu duo pakiga) kokku viidud ja uuesti paaritatud. algul tundus, et ei saagi asja, kuna teine aparaat lülitas end pidevalt paar minutit peale sisselülitamist ise uuesti välja. lõpuks jäi tööle ja sai paari pandud. mitu korda. intercom aga tööle ei hakanud. kord ütles et teine on busy, kord et pole saadaval ja nii mõlema aparaadi puhul. sai käega löödud ja telefoni funktsiooni proovitud. sõbra oma töötas ilusti ja ka aktiveeris voxiga. ja ühel hetkel kui oleks pidanud telefonikõne vastu võtma tekkis hoopis bluetooth intercom ühendus seadmete vahel. valel ajal aga tekkis. mõned korrad katkestamist ja uuesti nupust alustamist hakkas järsku ka minu vox tööle. sai proovitud ja töötas ka telefoni reziimis. algul häälkäsklusi vox ei aktiveerind kuid mingi hetk töötas ka niimoodi. nupust aktiveerides häälkäsklused toimisid. (häälkäsklused on siga mugav lahendus) siis korra raadio tööle ja intercom jälle läind. sõbra omast alustades läbi häälkäskluse ja minu poolt nupust vastates hakkas uuesti tööle ja jällegi mõne korra järel töötas ka vox. edasi mõningaid funktsioone proovides tekkis siiski kahtlus et nupud panevad vist villast. aegajalt aktiveerusid justkui valed funktsioonid." mute/unmute" funktsioon töötas mõlemal aparaadil esimesel kahel korral proovides. sõbra aparaadil käivitus "mute" asemel mingi teine funktsioon. hääl täitsa maha ei läinud vaid jäi taustaks nõrgalt mängima. kokkuvõtvalt otsustasime et asi ei ole ilmselt õige ja peab laskma targematel (tootjal) asja uurida.
niipalju kui nad töötasid tundus siiski täitsa äge. muusikat kuulates oli tunda et kõlarid on väga heal tasemel. ja häälkäsklused on mõnus. raadiovastuvõtja on võimas, mängides ilusti salvestatud jaamu keldrikorrusel kus lained eriti ei levi. mulle Packtalk igaljuhul meeldib, saaks ainult raippe kuidagi korralikult tööle.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.