Telk motomatkaks

ats30
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Stinger kirjutas:

Mototendi puhul peab pehmel pinnasel suht hoolikas olema tsikli toetamisel - et öösel selga ei kukuks. Pealegi takistab tsikkel telki sisenemist ja väljumist.
Kuna otsin eelmine aasta tsiklimatkadeks uue telgi ja jäin väga rahule, siis jagan natuke oma kogemust.
Otsimisel olid kriteeriumid, et mahuks küljekohvrisse koos magamiskoti ja madratsiga, et seisaks vajadusel ka ilma vaiadeta ise püsti, et oleks suletav eesruum, ruumi minimaalselt kahele inimesele, hiinakaid igaks juhuks ei vaadanud.
Valituks osutus Coleman Tatra 3, Tatra 2 oli ka valikus, kuid pakendi mõõtude, kaalu ja hinna vahed olid piisavalt väikesed, et lisaruum telgis oli suurem argument kui paar cm paksem ja 400g raskem pakend ja 30 eur kallim hind.
Möödunud śuvel sai krduvalt telgitud ja jäin väga rahule. Üksi lihtne paigaldada, aega võtab vähe, ventilatsioon on hea. Mis selle telgi puhul veel on hea, et välja saab astuda mõlemalt poolt telki, ise valid kumma luku lahti hoiad vastavalt kust poolt tuul puhub. Vahelduva tuulega paned mõlemad lukud kinni ja saad rahulikult hommisusööki teha ilma et kaerahelbed silma lendaks. Kiidan ja soovitan, mina ostsin matkaspordist, kuid seda on ka igasugustesse hansapostidesse jms kohtadesse müügile tulnud. Hinnalt paistab ilma põhjaliku uuringuta Matkasport endiselt üks soodsamaid.

Väga mõistlikud põhjendused. Mul kisub ka sinnapoole (Tatra 3). Räägi kuidas alumiiniumvardad ennast üleval peavad?

Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”