Tsikli transport kaugematesse maadesse

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1994 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Tsikli transport kaugematesse maadesse

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Jesper kirjutas:

Nojah, eks osaliselt on probleem ka minu enda vaesuses - pmst võiks kõik asjad ju DHL Expressiga saata :) Või siis teistpidi, ilmselgelt oleks probleeme vähem kui mu kola oleks vähemalt ühe merekonteineri või rekka suurune.

Aga lihtsalt tahtsin öelda, et minuarust selle shipitwise valitud lähenemise (transpordi korraldamine "tavainimesele" kasvõi ainult EL piires) jaoks on turul ruumi küll, kas nad sellega ka hakkama saavad seda ei oska veel kommenteerida. Ma sõidan ka Uberiga näiteks, mis siis et kindlasti oleks oma autojuhi palkamine mugavam ja muretum :) See on ju iseenesest täiesti korrektne lähenemine et kui x riigis partnerit pole siis nii ka öeldakse, mitte nii et võetakse raha vastu ja siis kuskil x aega hiljem teatatakse et ups, jälle läks natuke pahasti.

See ei ole vaesus,kui inimene ei taha maksta esimest küsitud summat.Kui on soov ebatraditsioonilistesse kohtadesse sõita,siis peadki endale kõik sellega kaasneva selgeks tegema või palkama esindaja,kes sinu eest seda kõike teeb.See sama DHL ei pruugi igale poole ka viia.Need suured viivad ainult sinna,kus neil on esindus või esindaja.
DHL on ise ka tegelikult kliendi esindaja veoahelas(neil endil veovahendeid, peale treilerite, pole),lihtsalt väga suur firma ja ei midagi muud.Aga põhimõtteliselt saab selle ja kõige muuga ,mida teeb DHL või shipitwise või keegi kolmas sarnane , hakkama ka ise,kui omale süsteemi toimimise selgeks teed.
Ma ei oska sind aidata kesk-aasia teemal,sest oleme spetsialiseerunud eelkõige soomele,põhjamaadele ja baltikumile,aga kindlasti on meil siin eestis veofirmasid,kes veavad kaupa ka sinna.Enamuses on need muidugi venekeelsed tegelased,aga see ei tohiks probleem olla.
Küsida võib ka ERAA-st http://www.eraa.ee ,sest kui vedajal on vaja veolubasid mingitesse riikidesse,siis nemad peaks teadma kes neid võtnud on ja võiks sel juhul sinnakanti sõita.Ei ole välistatud,et paljud kaubad ka näiteks venemaal ümber laetakse ja edasi veab juba sihtriigi veofirma selle asja lõpuni.
Aga nagu ma juba eespool mainisin,siis vedaja leidmine on kindlasti lihtsam,kui sealse partneri leidmine,kes aitaks sul asjad korda teha,et sa ka sõita saaksid,mitte ei tegeleks paar nädalat bürokraatiaga või kui kehvasti läheb siis saadad ratta sama teed tagasi.

PS Ja kui kogu selle kadalipu lõpuks oled läbi teinud,siis võib juhtuda,et kõige soodsam ja kiirem on ise rattaga sinna kohale sõita.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”