Telk motomatkaks
-
KIBU
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Telk motomatkaks
Telkimine on ja jääb ka minu jaoks oluliseks osaks motomatka juures. ma ei ole plaaninud telki täielikult hotellide vasu vahetada. pigem mugavamaks muuta ja vahest ehk vihmaga hotelli pugeda. Siiani igasuguse ilmaga telgis ööbinud. Aga igal reisil, igal järgneval aastal järjest enam, nii umbes viiendast päevast, kipub telkimisisu kaduma. mitte metsikult ööbimine vaid see käpuli asjade kokku lahku pakkimine kuna mul on tihti küürutamine raskem kui teistel. mäletan, et suvel Norras otsustasin osta selle suure kõrge telgi, et saaks inimese kombel püsti asju ajada. praegu täpselt ei mäleta enam kõiki põhjuseid kuid suure telgi vajadus oli nii veenev ning paki kaal ja suurus ei tundunud üldse teema plusside kõrval. vahepeal on need põhjused ununenud ja veendumus asendunud kõhklusega, et kas veel üks telk katsetamiseks osta on ikka mõistlik ja äkki peaks hoopis selle raha eest vihmaga hotellis ööbima, liiati veel kuna järgmine aasta tahaks euroopa mägesid vaatama minna ja seal ilmselt niimoodi vabalt telkida ei saa nagu meil ja Skandinaavias. praegu neid poste lugedes on mõtted jälle selgemaks läinud ja vahepeal vankuma löönud otsused jälle kindlad. :)Mototent V2 läheb tellimisse. vahest foorumist kasu kah rohkem kui ajaviite mõttes. ![]()
Nagu eespool ka mainisin, tahaks ka mingit väga lihtsat lahendust suurele telgile lisaks. madrats tsikli kõrvale maha tarp ootamatu vihma ja hommikupäikese varjuks peale. ehk on kellelgi hea idee putukate vastu sellise kombo juurde.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.