Automaat vs. manual käigukast
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Automaat vs. manual käigukast
Maaks minu Škoda 6-k DSG laseb manuaal režiimis lasta iga käiguga nii pikalt kui ise soovid.lihtsalt mingist hetkest ta pöördeid juurde ei lase.Naise auto 7-k DSG-l seda ei ole proovinud,aga see laseb S režiimis kõik käigud tahhoka punase alani (7000 umbes) ja alles siis vahetab järgmisele.Tegemist siis bensiini mootoriga.Minu 6-k Disla vahetab S reziimis kuskil 4000-4500 pealt järgmisele.
Manuaalis saab sõita iga käiguga nagu tahad.Olen kord tugeva lumesajuga, Võrust vana maanteed mööda Valka, põhimõtteliselt 4 käiguga lasknud,sest nii oli haldex kogu aeg töös ja auto käitus juhitavalt.Kiirusel seal 90-100 piirkonnas
MX77 neid robot kaste on ikka rohkem,kui VAG grupp,aga seal on ka ikka palju automarke,kes neid kasutavad.Suurimatest veel Ford näiteks,kes juba ammu ainult neid kasutab .Peugeotil pidi ka mingi Quickshift robotkast olema.Vähemalt käies proovisõidul uue Travelleriga,nii räägiti.Sama ka Citoenil.Reanaulti kohta ei tea täpselt.Kui otsida,siis ilmselt on neid kindlasti veel.Kõik veoautod kasutavad neid nö standard varustuses juba ammu ehk pikamaa autosid ilma selleta ei müüdagi vist enam.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.