Yamaha TZR 50 vs. Aprilia RS 50

Moderaator: Moded

funkybmx

Lugemata postitus Postitas funkybmx »

aga kas keegi oskab õelda kas yamahal kunagi mingeid 125ccm3 mootorrattaid kah tuleb ise sealt www.yamaha.ee ei leidnud mingit infot?..
Yamaha TZRi disain on jah parem kui aprilia RS il kuid olen selle RS 50 juba sõitnud ja 105 lippab ilma piirajateta sisse:)

Paul

Lugemata postitus Postitas Paul »

funkybmx

nojah aga see pole enam see mida ma ootan:D ikka selline TZRi kaksik võiks olla 125ccm3 nagu RSil

funkybmx

irw yamaha keskusest õeldi et see TZR läheb ilma piirajateta 70-80:D
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

funkybmx kirjutas:
irw yamaha keskusest õeldi et see TZR läheb ilma piirajateta 70-80:D
Palun, vaata ja loe need kõik postitused läbi http://www.bikez.com/msgboard/msg.php?i ... &type=bike :wink:
Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

malone322

Lugemata postitus Postitas malone322 »

võibolla ma mäletan valesti, kuid minuarust on ka olemas 125cc Yamaha TZR. kunagi oli kuldses börsis veel müügis kah!
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

malone322

Lugemata postitus Postitas malone322 »

Praegu siis rollerita

Zerocold

Lugemata postitus Postitas Zerocold »

selle jutu peale et yamaha keskusest öeldi kiiruse kohta ütlen niipalju et ei vasta tõele, et see ratas nii aeglane....kui ei usu siis uuri järele Hundi käest...tema oskab minu ratta kohta rääkida küll asju ja inglasedki on kirjutanud, et neil jookseb asi lausa 90mph (kahjuks meie teedega ja originaalrehviga oleks see suht extreme) nii et kui huvi konkreetne siis meelsasti jagan inffi asja kohta...;)

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

90MPH ??? :lol: mis jama sa ajad? ise ka usud, et 50ccmine 90 miili tunnis sõita saab?

võrripoiss

Lugemata postitus Postitas võrripoiss »

mulle meeldib välimuselt rohkem yamaha aga mootori kohta ei tea

Zerocold

Lugemata postitus Postitas Zerocold »

No kui soovid lugeda lisainfot siis palun väga TZR foorum.....http://www.tzr50-forum.tk/ seal on juttu küll nendest masinates ja nende kiirusest...minu oma minu kaaluga (75 kilo) olen saanud kätte sealt 110 km/h

joosep90

Lugemata postitus Postitas joosep90 »

Ee.. Oskan aint Apriliast rääkida, eile sõitsin ja tunne oli ülihea.
Ja välimus pole tal midagi nii maha jäänud vms.. Piltidel tundub hoopis teistsugune !
Oma silmaga nähtud on hoopis teine asi.
Aga jõudu oli sellel 50 ccm kohta küll ja küll..~ 125 km/h tuli välja küll.

Paljud vb mõtlevad, et mingi väike kiirus vms, aga ma tahaks näha, et kui paljud siin 120-ga kurvi võtnud on.. !?

Et sajaga etem kui roller !!!

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Et ta ~125km/h välja võttis siis pidi see küll ikka väga tuunitud olema, arvatavasti isegi mitte enam 50ccm(ja kõik jupid vahetatud peale mootoriploki)...ma tean, et minu 125ccm piirajateta enduro liigub ligikaudu ~135km/h siis ei saa see lihtsalt olla loogiline. Teeme nii, et jääme siiski pärisarvude juurde. Ja ei, ma ei ole võtnud 120'ga kurvi, aga on seal vahet? :roll:
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

joosep90 kirjutas:
Ee.. Oskan aint Apriliast rääkida, eile sõitsin ja tunne oli ülihea.
Ja välimus pole tal midagi nii maha jäänud vms.. Piltidel tundub hoopis teistsugune !
Oma silmaga nähtud on hoopis teine asi.
Aga jõudu oli sellel 50 ccm kohta küll ja küll..~ 125 km/h tuli välja küll.

Paljud vb mõtlevad, et mingi väike kiirus vms, aga ma tahaks näha, et kui paljud siin 120-ga kurvi võtnud on.. !?

Et sajaga etem kui roller !!!
Paljud vb mõtlevad et väike kiirus :shock: ...
Ei no palju sa ikka loodad 50cc bike-ist kätte saada? Ma usun et suuremale osale siin rollerdajatest on juba 100 km/h pääse taevasse :lol:
Aprilia RST 1000 Futura

edgar77

Lugemata postitus Postitas edgar77 »

võta jah aprilia :D :) :D

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

loool :lol: Sa sõitsid vast 125ccm masinaga.. :P või siis hullult tuunitud masinaga.. :P ja mis kurvi sa sis 120 võtsid, kruusa tee peal 180 kraadist kurvi? :)

kaska14

Lugemata postitus Postitas kaska14 »

minu 50 bike aprillia af1 läheb 115 välja.
Tark ei torma!

joosep90

Lugemata postitus Postitas joosep90 »

Heh, tegelt on niimoodi, et sellel on spidoka peal 80 märgitud.. Aga mul läks sealt edasi iganes.. Aga sõidu ajal silma järgi arvestasin et kuskil 125.. Aga ma ei usu.. Ma arvan et kuskil 110 oli max :lol:
Et 125 on kuidagi liiga ulmeline stock RS 50 kohta :mrgreen:

Aga endiselt soovitan ennem seda rollereid ! Kuigi ma ei tea mis kiirus sellel tehase poolt pandud on, sest kui see on üle 45 km/h, siis ei saa n.ö. "mopi lubadega" sõita.

kaska14

Kas neid keegi eestisse kasutatult ka toob?
Tark ei torma!
Kasutaja avatar

lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

mul on selline küsimus et kas keegi tzril ment on vahele võtnud ja arvanud et bike ja mootorratta lube küsinud :oops: :roll:
Pilt

kaska14

täna hommikul kooli sõitis pidas mind politsei kinni mõtlesin et kiiruse ületamise pärast(60km/h) autodevoolus püsisin! esimest korda näidati mulle vilkurit ja häält siis pidasin kinni nagu ikka ja küsiti mas sellel on olemas ka mingisugused dokumendid vastasin jah ja näitasin neile dokumente ja ka vabatahtlikult mopeedijuhilubasid!
Tark ei torma!
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

kaska14 kirjutas:
täna hommikul kooli sõitis pidas mind politsei kinni mõtlesin et kiiruse ületamise pärast(60km/h) autodevoolus püsisin! esimest korda näidati mulle vilkurit ja häält siis pidasin kinni nagu ikka ja küsiti mas sellel on olemas ka mingisugused dokumendid vastasin jah ja näitasin neile dokumente ja ka vabatahtlikult mopeedijuhilubasid!
Viimane lauselõpp võtab küll muigele. Muidu tavaliselt kui näitad, siis nad peavad sul käsi-ja jalgu väänama eksole :P

kaska14

noo jah eks ta nii ole! aga ma ei tea mis viga aga võtab käed alati värisema kui ment kinni peab, kuigi midagi valest pole teinud! :?
Tark ei torma!

suurloom

Lugemata postitus Postitas suurloom »

keegi võiks oma masinast pilte ka panna ;)

krizz

Lugemata postitus Postitas krizz »

Selline küsimus, et kui palju hobujõude aprilia rs 50-l ?

-N!gHtY-

Lugemata postitus Postitas -N!gHtY- »

Jutt käis varem käigukastidest.

Sõbral on Aprilia MX50 ja tal on käigukast ühe aastaga jumala läbi läinud, muidugi ta on seda veidi üle keskmise lammutanud ka, aga sõita absoluutselt ei anna (mul vähemalt, ta ise ütleb et pole viga midagi sõita).
Ülevalt alla tulles vahetub peaaegu alati teiselt neutraalile ja jääb sinna kinni. Üles vahetades on väga raske täpselt käiku sisse saada, pooltel kordadel ei lähe käik sisse.

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

M soovitaks ikka rs 125, 50 siuke imelik hääl
Viimati muutis raitonrait2, 31 Mär 2007, 11:13, muudetud 1 kord kokku.
KOndimootor

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

-N!gHtY- kirjutas:
Jutt käis varem käigukastidest.

Sõbral on Aprilia MX50 ja tal on käigukast ühe aastaga jumala läbi läinud, muidugi ta on seda veidi üle keskmise lammutanud ka, aga sõita absoluutselt ei anna (mul vähemalt, ta ise ütleb et pole viga midagi sõita).
Ülevalt alla tulles vahetub peaaegu alati teiselt neutraalile ja jääb sinna kinni. Üles vahetades on väga raske täpselt käiku sisse saada, pooltel kordadel ei lähe käik sisse.
No kui Aprilial käigud sisse ei lähe, on probleem võibolla sinus. Ei taha uskuda, et käigukast nõrk on. Vabakäik ongi 1. ja 2. kägu vahel.
Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Ausaltöeldes nüüd kui ma tzri rossi versiooni nägin ja aprilia rsi siis mina ei oskakski otsust langetada :D
oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx

krstjn

Lugemata postitus Postitas krstjn »

uus rs näeb igastahes parem välja kui tzr. yamahal oleks vast aeg natuke mudeli uuendust teha.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”