Võhik küsib nõu tskiklivalikul
-
- Tsikkel: xt660x
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Võhik küsib nõu tskiklivalikul
elektromargu kirjutas:v301060 kirjutas:Milleks kaaluda mingit Pegasot või 650-st bemmi kui on olemas selline, ennast igatpidi tõestanud tsikkel?
Mina valisin bemmi selle pärast, et XT-l oli nii närviline ja tüütult jõnksutav gaas, et igapäevaselt sellega küll tegeleda ei tahaks.. Eriti hull oli see efekt linnakiirustel 50-60. Bemm on sujuv nagu sulavõi...
Selle vastu on rohtu. Olenevalt rahakoti paksusele ka. Ise sain sellest murest väikse ja odava vaevaga lahti.
Mis puudutab XT sumpasid; kurat, aru ma ei saa mida Yamaha disainerid mõtlesid. Endal on küll XTX, mis vist natuke madalam kui XTR, kuid kinni pole sellega metsas otseselt istunud.
Ka selle vastu on rohtu 2 into 1 sumps: OTR, Akrapovic, MetalMule.
Minu meelest on XT suurim peavalu hoopiski esivedrustus. R versioonil on see pehme. X versioonil vähe jäigem (ei suuda osades tingimustes piisavalt kiiresti reageerida), kuid pole ka väga kiiduväärt. Ehk on asi selles, et olen saanud käputäis kordi hea vedrustusega aparaate proovida.
Lisaks saab XT'le hunnik nänni külge keerata ja abistavaid foorumeid on interneeduses palju.
Proovisin kunagi samat BMW mudelit, ei tekitanud erilist usaldust. Pigem makstakse märgi eest, kui ratta.
Kuid nagu siin eespool juba mainitud, enne tee proovisõit, siis alles mõtle ostu peale. Läbisõit ei ütle tihti midagi. Pigem on oluline, kuidas masinat on hoitud, kui sageli on tehtud hooldusi jms. Kui lähed siiski midagi ostma, võta palun mõni asjatundlikum inimene kaasa. Usun, et ka siit foorumist leiad teise paari silmi, kes on nõus sinuga tsiklit vaatama tulla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.