Seisnud õli
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Seisnud õli
will111 kirjutas:"Ajapikku omadused halvenevad"
selgita täpsemalt ja too mõni selge, mõõdetav näide ka, et miks, kuidas ja kui palju need omadused siis 6 aastaga halvenenud on. ja millised omadused täpsemalt
"Jäta omale tagavaraks, küll kunagi ikka kulub ära" see väide muidugi sobib sinu eelneva jutuga eriti hästi kokku
Esiteks, kui tahad täpseid tulemusi, siis tuleb siia viia laborisse.
Kui ma kunagi testisin erinevaid bensiine, siis näitad labori paberid ette ja ikka raiuvad, et nende vene kütuse müüja toob ausat kaupa. Nii, et kui uskuda ei taheta, siis pole midagi teha. Klapid peas elu on ka ilus ju.
See pole küll 6 aastat vana õli, aga näiteks 4 aastat tagasi sai maja ostes endise taksojuhi garaaži koristatud. Mootoriõli meenutas pigem mingit kihistunud ollust. Nõuka aegsed kirjad peal. Alguses ma ei saanudki aru, et mis see on, kuni üks vene keele oskaja mulle ära tõlkis.
Tootjad ise ka ütlevad, et õlil on parim enne või tõesti suvaline foorumlane on targem, kui õlide tootjad ise? See, et suvaline õlivahetaja laseb õli välja ja ütleb värvuse ja lõhna järgi, et kõik on ok, pole tegelikult mingi näitaja.
Esimene artikkel googlist, mis silma jäi.
https://www.yourmechanic.com/article/wh ... -motor-oil
Kõige kehvem on siiski õli puudumine ju. Selle pärast oligi, et vajadusel saad häda pärast peale kallata.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.