PALJU ÕNNE... sõiduki maks tuleb

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: PALJU ÕNNE... sõiduki maks tuleb

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Nu vot ei oska öelda, mis see keskmine summa tuleb aga kuskilt uudistes oli, et tehakse umbes 120k tehingut aastas. Kui see keskmine hind on tõesti 300 siis 120 000x300=36 000 000
Odavate vanade rontide, millel co kõrge aga ise maksavad kopkaid (väiksema palgalise ainus sõidurõõm) ost müük on küll üsna kaheldava väärtusega tehing.
Auto24 võib leida mõnesaja eurise sõiduvahendi aga selle eest veel topelt regamise tasu maksta, njaa

Kui ostad mitmekümne kiloga autot siis tõenäoliselt ei pane see mõni lisasada sind ostust loobuma. Kas meie panus ka riigi puhtamaks, paremaks ja kuivemaks paigaks muudab? See küsimus paneb palju rohkem nina nokkima.

Pereliikmele öeldi näiteks otse, et haigekassal tema jaoks raha ei ole, et isegi dignoosimiseks mitte. Seniks kuni raha jälle kuagi võibolla olema hakkab võid oma raha eest näiteks võimlemas käia. Need on küll erinevad kukrud kuid kogu märss on üks. Ja vaatamata pidevatele maksutõusudele ja uutele maksudele kipub see märss pigem kõhnemaks jääma kui sinna juurde tuleb. Sellest minul ka see eelnev kahtlus. Et ma võiks ju natuke ja mõistlikus koguses maksu maksta küll meie riigile aga vot need tagatised, mida riik maksu eest lubab jäävad aastast aastesse pigem kesisemaks kui paranevad. Üsna ähmaseks jääb minu arusaam, et kuidas naabri opel minu käes rohkem meie loodust reostama hakkab või, kuidas minu loovutatud kuus viiekümnelist selle looduse jälle puhtaks teevad. Ja kui mulle see opel ei meeldinud ning kohe müüki minnes jälle kena koguse eurikuid riigikassase toob siis mõned korrad edasi müüdud vanakese väärtus pole varsti poolt enam seda, kui palju selle pealt on nutsu makstud. See tundub natuke ebaõiglane.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”