Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Re: Rumalad küsimused 2
urmas66 kirjutas:Heikik kirjutas:Juhtmed, kontaktid jms kõik ilusad, nightbrakerid on sees. Pirn põleb tegelikult üsna heledalt, aga valgusvihk on ikkagi kehvake. Okei, aga kui H4 mõte on halb, kas H7 ette luubi aretamisel oleks pointi?
H7 asendada H4-ga on täiesti vale mõte.Reflektorid on juba ehituselt täiesti erinevad ja normaalset valgust sa sealt ei saa.Kui nüüd Aza otsingute tulemusel on pool maailma omale HID asendus kitid sinna lähitulese paigutanud,siis ilmselt need ongi sellised surnult sündinud tuled.Mul on ka rattale pandud H1 HID asendus kit sisse ja muude lahendustega ei olnud valgust üldse.Nüüd on tee valge selle asjaga, http://maroli.ee/shop/xenon-hid-komplek ... m-4300k-2/
Kui võtad,võta kindlasti 4300K see valgus on vähem sinine ja ei torka eriti silma.Mul pole sellega üldse keegi pretensioone esitanud.Ka ÜV on sellega läbitud.
Igati usaldusväärne müüja,olen talt veokate jaoks mitmeid komplekte ostnud.On ka paar garantii juhtumit olnud,mis viisakalt uute asjadega asendatud.Julgen soovitada.
See HID kit on sul seal ilma luubita? Enamus ümberehitusi selles vallas kätkevad luubi lambi sisse aretamist. Muidu hakkab ju koledalt kiirt laiali pilduma. Tuttava FZ1 esitules on ilma luubita HID - isegi tahavaatepeegli kaudu pimestab. Ei tahaks kaasliiklejaid päris terroriseerida ka.