Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 356 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Madlobster kirjutas:

Tsikliga saab teisi häirimata (nende ooteaega pikendamata) igast pilust läbi. Muud seletust polegi :)
Vahele laskmine polnudki nii väga teemaks, sest kui üks ei lase siis järgmise vahele saab ikka. Pigem läks suurem sõnade ritta seadmine lahti isehakanud mendist, et kas see ise hakanud ment on täis mn või siiski pole seda. Ja minu arvamus kaldub pigem sinna, et ta pole seda.
Kokkuvõttes olen paras kabi, ise räägin, et kõik on võrdsed ja kellegi aeg pole teise omast tähtsam samas ise võimalusel poen igalt poolt läbi, et kiiremini saada. Ärge minu moodi tehke :D
Endale vabanduseks ütlen, et t* sa passid siin kolm autot oleks sellest pilust läbi kiirendanud, temal aga alles käigukangi otsing käsil. Minul lihtsalt pole seda alndlikuse geeni (viisakas olen väga tihti, lasen rekkad oma ette keerama, bussid taskust välja, halva koha pealt välja keerajad enda ette jms) aga kui on võimalus mitte passida siis ma ei passi.

See tsiklijutt ei pea alati paika. Ka seal on neid, kes ronivad küll ette, aga siis jäävad mulle jalgu. Ja kui neid on rohkem kui 1, siis paratamatult pikeneb automeeste ooteaeg. Ehk kokkuvõttes sama teema nagu see, et ma lähen vasakult ja ronin lõpuks paremale. Kui ma teiste ooteaega seetõttu ei pikendanud, siis pole ka keegi midagi kaotanud. Kui aga olen tropp, kes lihtsalt ebaviisakas ja siis veel teised peavad minu tõttu ootama, siis olen m*nn küll.
Ei pea seda isehakanud menti ka 100% m-i vääriliseks, aga siiski piisavalt suureks enamus olukordades. Sest tihti selle mendi mängimisega ta paratamatult teeb selle läbilaskevõime veel väiksemaks. Tal ju vaja blokkida kedagi ja jälgida blokeeritavat. Kui ta rahulikult oma reas tiksub ja mind vahele ei lase, siis fine. Ootan kuni mõni lahkelt laseb ja muud midagi.
Kokkuvõttes tuleb välja, et me siiski liikluses suht sarnased. Ei armasta ma munemist seal, aga ei sõida ka seepärast teistest üle ning vajadusel-võimalusel lasen ka teisi vahele. Ja kui on võimalus minna ning keegi ees muneb, siis mul pole vahet kas sel hetkel lähen mööda vasakult või paremalt. See muneja muneb ka järgisel võimalusel, aga mina olen läinud ja ummik minu võrra lühem.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”