Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Madlobster kirjutas:Veokate läbimineku aeg kasvaks aga ikka väga palju kui ise hakanud politseinike poleks. Aga veoka mees on ka tööl ja tal võib ka hammas valutada või kuskile kiire olla. Seisa seal veokaga ja loenda sõidukaid, mis vasakult mööda lähevad. 200 number paneb ka kõige kannatlikuma vasakusse ritta pollarit mängima minema sest daa tal on ka vaja kuhugi jõuda millalgi.
Veokate läbimise aeg ei kasva rohkem,kui kõigil teistel.Minul küll pole veokaga sõitmise ajal kunagi olnud sellist tunnet,et ma nüüd lähen vaskusse ritta ja panen seal menti.Võin sulle kinnitada,et enamus väljamaale sõitvaid mehi ei tee seda ka tänapäeval.Kindlasti on selleks võimelised ex pakikajuhid,kes töötukassa abiga kallaja juhiks saanud.Nende aju pole veel pahatihti suurema asja harjuda jõudnud.
Mina isklikult sõidan suurema osa ajast esimeses reas ja teen seda ka 110 alas isegi veokatest möödasõidul,mis sõidavad pikema vahega.Lähen vahepeal esimesse ritta ja siis ueesti ainult möödasõiduks vasakusse.Lihtsalt olen harjunud nii tegema,sest kogu muu euroopa teeb nii.Kaasaarvatud Lätlased-Leedulased.Ja ka ummikus,kus on võrdeselt pikad read, valin alati parema rea või siis lühema rea.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.