Hälvik-autojuhid
-
claw
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Re: Hälvik-autojuhid
M.T. kirjutas:Claw, vaata ma räägingi eriolukorrast, mitte igapäevasest. Sa ei hakka iga kord ükskõik kuhu minema 2h varem sellepärast, et äkki on midagi juhtunud. Hakkad või? Ma tahaks näha kui sa lähed lennujaama, oled varunud piisavalt aega ja kõik peaks minema 5+. Ja siis seisad järsku kusagil ummikus, teadmata mis on ummiku põhjus, lepid rahulikult lennust mahajäämisega ja tunnistad ennast ebapädevaks, sest ei osanud ette näha, et keegi teeb avarii ning tee on seetõttu tunde suletud. Järgmine kord lähed 2h veel varem, eksju.
Ja selle poe kommentaariga võid alahuule üle pea tõmmata ja neelatada 2x. Tegelt ka! Kujuta ette, et maailmas on ka üksikvanemaid olemas. Ei räägi endast, aga suudan natuke laiemalt mõelda. Sinu mõttemaailma järgi peaks lapsed kodus istuma või? Sul vist lapsi pole, et sellist juttu ajad. Ja kujuta ette, lapsed võivad nutma hakata täiesti ette hoiatamata. Kui sul on näiteks 6-kuune laps, kes veel ei räägi ja hakkab ühel hetkel lihtsalt röökima, siis mida sa teeksid? Tunnistaksid ennast ebapädevaks?
Liikluses ongi ebapädevad need, kelle tõttu ummik tekib ehk see tainas, kes hommikul piisavat pikivahet ei osanud hoida või on lihtsalt uimase reaktsiooniga ja eesolijale tagant kannikasse põrutas. Või see kelle tõttu ummik kauem kestab ehk kohapealt saab minema alles siis, kui eesolija juba 25m kaugusel on. Selliste tõttu ongi teinekord vaja trügida, sest nemad tekitasid olukorra kus mõni peab trügima, sest muidu jääb kuhugi hiljaks. Poleks ummikut, poleks ka vaja trügida.
Ohutuled, signaal jne., fine. Ainult, et kõik autojuhid ei saa ka sellest aru ning mitte vähe ei leidu maailmas neid, kes siis veel rohkem kettasse lähevad. MIDA SA TUUTUTAD JA VILGUTAD?! MUL ON KA K.RAT OMA KONTORISSE KIIRE!Selliseid on küllalt
Muidugi hakkan. Kui mul on 100% kella peale minek, laev lennuk, siis jätan min katkise rehvi vahetamise aja varuks. Loomulik ju?
Kui mul on vaja kuskile minna, siis võimalusel (loe: peaaegu alati) sätin oma sõidud tipptunni väliselt. Isegi Tartus.
Loomulikult on võimalus, et sautd avariisse või on mingi erakorraline faktor, aga ka enamikku neist annab ennetada.
Ka tööle hakkan varem minema, ennetades seda, et äkki sõit lähebki 10 min kauem. Jõuan varem tööle, joon ühe kohvi vms.
Kas oma tegevuse ette planeerimine ja läbi mõtlemine on midagi erilist või?
Mul on küünlaid ka kodus selle pärast, et ma pole küünla fänn, vaid et äkki läheb elekter ära. Linnas elades pole veel juhtunud, aga maal ikka tuli ette.
Lapsed kassas läheb teemast väga välja - jätaks selle hetkel sinnapaika.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.