Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
2slow kirjutas:Urmase postituste kokkuvõtteks võib siis järeldada seda, et seal ummikus esimeses reas 20-ndas või 50- ndas autos olevad juhid on sinna tulnud hoopis kohvi jooma. Ja neil pole nagunii kella peale minekut, ega kiirendavat autot, las ootavad. Liigeldes hommikuti samal suunal olen korduvalt näinud ka sellist pilti kuidas vasakust reast sõidetakse lõpuni ja kokkumineku kohas kukutakse vilgutama, et a la tavai mul kiire andke teed. Huvitav kas poe kassa järjekorras võiks samamoodi toimetada?
Ja sinu arvamuse järgi peaksid seal kõik ühes reas passima ning selle saba Kiili ristmikust kaugemale venitama või? Milleks kurat 2 rada siis teel on? Samasuguse loogikaga ei tohiks sa enne Jüri ringi 110-ga veokast mööda ka sõita, sest niimoodi jõuad sa sappa temast varem. Aga krt, veokamehel on kiire ja ta on sinu tõttu nüüd 1 auto võrra jälle tagapool.
Sõidab tüüp vasakus reas lõpuni ja siis näitab ilusti suunda, mida ta valesti tegi? Peaks ilma märguandeta jõuga vahele pressima w? Ja uskumatu küll, aga vahest mõnel ongi kiirem kui sul. Äkki jääb lennujaama hiljaks või on mõni erakorraline olukord, ei tohiks ju nii uskumatu tunduda. Mul näiteks ei ole hommikuti enamasti kiiret ja lasen viisakalt vahele, kui sellest soovist viisakalt märku antakse. Aga vahest on kiire, jah tõesti on. Olen küll planeerinud oma sõiduaja ilusti jne, aga siis tuleb välja, et keegi on avarii teinud või miskil muul põhjusel on ummik. Ja kuigi mul on seejuures natuke piinlik teiste ees, siis sellest hoolimata trügin sel juhul mööda nii kuis võimalik. Ja annan oma manöövritest ka suunatulega ilusti märku. Tundub nagu jõhker teistele pähe k.semine või? Mõtle natuke oma kastist välja ka ja ära ole nii kibestunud hommikuti.
Mis poes kassasabasse puutub, siis miks mitte. Oled väikse lapsega ja hakkab kassajärjekorras jaurama, vahet pole mis põhjusel, kasvõi hambavalu või mis iganes. Aga nutab hüsteeriliselt ja maha ei rahune. Mida siis teha? Seista rahulikult edasi ja lasta kõigil kannatada? Jätta ostukäru sinna ja lahkuda? Pole nagu viisakas, sest keegi peab nüüd kaubad tagasi panema või on kodus tõesti külmkapp tühi ja seda toitu on ikkagi vaja. Või võtad julguse kätte ja küsid eespool olijate käest kas võid esimeseks liikuda ja kõigi piinu vähendada? Saan aru, et sinust mööda ei saaks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.