Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Hälvik-autojuhid
rooli.keeraja kirjutas:randel kirjutas:Kogu selle vaidluse juures on ära unustatud fakt, et ühe sõiduraja läbilaskevõime on lõplik, arvutuslikult 1500 autot tunnis. Kui nüüd kahelt realt saabub rohkem sõidukeid, tekibkI ummik ja see, mismoodi enne seda ühte ritta reastutakse, ei oma erilist tähtsust. Hoolimata sellest, kui sujuvalt ühte ritta reastutakse, ei jätka ju juhid sõitu eelnevast poole väiksema pikivahega.
Ja loomulikult ei jätku pärast ridade ühinemist enam ummik, kui kuskil eespool just uut takistust ei tule.Täpselt! Lõpuks tuleb ju takistus. 221, "Anna teed" tuleb enne suurt ringi. Ummikut ei tekita mitte Volvo juht, "naisterahvas, välimuse järgi selline 30-40 tuuri, veits matsakam kontori tädi" vaid Liiklusmärk 221, "Anna teed".
Kui te nüüd tähelepanelikult lugesite,siis tookord vähemalt, peale ühte ritta kokku minemist, sai hooga edasi anda ja seal ringile ootavaid autosid ei olnud,aga oli meeletu ummik selle Volvo taga ja siis juba mõlemas reas.Anna teed märk antud juhtumi korral ei omanud mingit tähtsust,sest "tütarlaps neljakümnendates" läks ringile juba reipalt 40-50km/h.Mina ei pidanud samuti seal kellelegi teed andma ja läksin hooga ringile,minu oli ees vaid see veokas,kellega Volvo kõrvuti sõitis ja ka tema sai hooga edasi minna.
Ma ei oleks seda teemat siia kirjutanud,kui seal oleks igapäevaselt selline ummik.Tegelikult liigub seal ummik suht reipalt mõlemas reas,aga tookord tegi üks inimene selle asja hullemaks just enda tagaolijate jaoks.Temast 300-500m eespool olijatele tekkis hetkeks jah lahedam hetk,aga just niipalju kui seal vahepeal vasakus reas autod otsa lõppesid ja siis kui meie sinna kokku saamise kohta jõudsime jätkus kõik topelt hullemini,sest mõlemad read olid pea Kiili pealesõiduni ühtlaselt hõivatud.
Reaalselt on seal tõsisem ummik ainult emaspäeva hommikuti,aga teistel päevadel mitte eriti suur.
Ma ei tea kas see on tõsi või mitte,aga Moskavas Sadovoje Koltso peal(üldiselt 4-5 rida ühes suunas)pidi 2 min seisev auto ühes reas ,tekitama ummikut kaheks tunniks.Üks postimiilits väitis seda omal ajal.Ilmselt oli seal sel hommikul sama asi,sest ma ju reaalselt sõidangi sealt pea igapäev läbi ja ei ole seal hullu midagi.
Ma muideks tulen tööle suht hilja ,kui enamus massist on juba tööl ehk siis umbes 8.45 -9.15 paiku.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.