Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

wicked kirjutas:

Nagu ma aru saan, on urmase näol tegemist ummikute tekkepõhjuste eksperdiga. See selleks.
Minu nägemus on vähe teine. Ummiku tekkeks võib olla väga palju pisikesi tegureid, isegi kogenud spetsialisti silm ei suuda neid kõiki hõlmata.
Peamine põhjus kohtades, kus üks sõiduradadest lõppeb, ummikute tekkeks on just seesama probleem, mida isegi õhinal kirjeldad "saab palju sõidukaid vahelt läbi lipsata". See on paraku pettekujutelm, sest ringile saamiseks jäävad nad ikkagi rekka ette onama.
Kui kõik autojuhid, ka. need, kes arvavad, et neil on kõige kiirem, või ok, "lipsajad", suunduksid õigesse sõiduritta õigeaegselt, tagades sellega ühtlase liiklusvoo, jääksid paljud ummikud olemata. Nii kõnealuses liiklussõlmes kui ka Järvevana/Veerenni ristmiku juures.

...ja sina arvad,et Järvevanasse on mõistlik ühes reas juba alates Majaka ristist sõita ja seal ringteel alates Kiilist.Miks meil seda 4 realist teedevõrku üldse vaja on kui "mõistlik" on ainult esimese reas sõita?Mina arvan,et mõistlik on üle ühe vahele lasta ja kui esimene rida juba 10 auto võrra vasakust pikem,siis järgmised peaks reastuma sinna,et rivid ka reaalselt oleks ühepikkused.Enamus juhte ,aga kardab seda ümber reastumist nagu tuld ja siis elavad ennast seal esimeses reas teiste peale välja.Ja veel kõige mõistlikum on hästi liiklust tundma ja sõitma õppida,siis neid probleeme ei teki.
Ma ei pea ennast mingiks eksperdiks,aga kui sõidad aastas üle 50-60tkm ja vahel ka mujal maailmas ringi liigud ,siis lihtsalt jääb ühtteist silma.
Ja kuidas rekkad paigalt võtavad ja miks nad seda just nii teevad ,tean ka väga hästi,sest olen ka ise ligi 15a nendega sõitnud ja aegajalt ka veel täna saab nendega Tallinnas ja lähiümbruses liigeldud.Mina ei keera never ever rekkale lampi ette,et ta pidurdama peaks,kui keeran,siis ka kaon eest.Minul on nende meeste vastu suur respekt,olenemtta sellest,et ka sellesse seltskonda on viimastel aastatel igasugu hulle sattunud.

P.S Selle unustasin lisada eelmises postis,et ring ei olnud seal oluliseks pidurdajaks,seal on suuremad teetööd juba läbi ja ringile ning sealt edasi ummikut polnud.Ummik oli hull sellest Volvost tagapool,mitte eespool.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”